Odyssey anu luar biasa pikeun ngaunduh pembaruan dina Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3

El Apple Watch Éta mangrupikeun salah sahiji jam tangan pinter paling canggih di pasar. Generasi salajengna, Seri 7, diharepkeun kalebet sénsor médis énggal anu tiasa ngawartosan ngeunaan glukosa getih, sateuacanna téknologi penting pikeun alat éta. Apple ayeuna ngajual éta Apple Watch Series 6, SE, sareng Series 3. Anu terakhir dipidangkeun dina 2017 janten mangrupikeun produk anu parantos 4 taun sareng masih dijual sacara resmi. Nanging, ngamutahirkeun kana édisi pangénggalna watchOS 7 mangrupikeun hiji odyssey nyata utamina kusabab kurangna ruang panyimpenan anu diperyogikeun pikeun ngalanjutkeun pembaruan.

Apple Watch Series 3 ngajantenkeun pembaruan watchOS sesah

Kadatangan ios sareng iPadOS 14.5 hartosna lirén pisan dina sajarah versi hébat opat belas sistem operasi mobile Apple ieu. Kamungkinan pikeun muka konci iPhone ngalangkungan Apple Watch nalika urang nganggo topéng sareng urang henteu tiasa ngalakukeun éta sareng Face ID mangrupikeun salah sahiji klaim gedé update. Nanging, seueur pangguna nganggo Apple Watch Series 3 anu ngalaman masalah serius pikeun ngamutahirkeun jam tanganna sareng tiasa ngagaduhan fungsi ieu sayogi.

Tulisan anu aya hubunganana:
Ieu bakal janten Apple Watch Series 7 salajengna

Ieu kusabab sanaos fungsionalitasna kalebet dina ios 14.5, ogé diperyogikeun pikeun ngapdet Apple Watch ka watchOS 7.4. Masalah pikeun pangguna ieu nyaéta kapasitas panyimpenan anu low tina Watch Series 3 sareng kapasitas anu langkung ageung anu diperyogikeun ku watchOS. Nyatana, aya dua pesen anu disiksa pikeun pangguna ieu. Salah sahijina nyaéta ieu:

Pikeun masang pembaruan watchOS, Apple Watch anjeun peryogi sahenteuna 3,0 GB panyimpenan anu sayogi. Anjeun tiasa ngosongkeun rohangan panyimpenan ku ngahapus aplikasi nganggo aplikasi Apple Watch dina iPhone anjeun.

Apple Watch

Dina waktos éta, pangguna cobian hapus seueur eusi tina Apple Watch anjeun: aplikasi, lagu anu diunduh, jst. Nanging, panyimpenan alat anu handap ngandung harti yén anjeun henteu ngan ukur henteu gaduh seueur aplikasi, tapi kontén anu anjeun gaduh hampir teu nol. Léngkah salajengna, saatos mupus sadayana anu mungkin, nyaéta pesen ieu ti watchOS:

Pikeun masang pembaruan watchOS, batalkeun Apple Watch anjeun sareng pasang deui dina aplikasi Apple Watch dina iPhone anjeun.

Sareng tungtungna ... mesinna sok leres

Sareng teu aya pilihan sanés nyaéta merhatoskeun alatna. Dina raraga ningkatkeun ka watchOS 7.4 urang kedah neraskeun ka unpairing tina Apple Watch Series 3 tina iPhone kami kanggo engké ngaitkeun deui. Sareng pamustunganana, saatos ka Odyssey anu panjang sareng pikareueuseun, urang tiasa ngamutahirkeun jam tangan.

Prosés ieu lumangsung dina bagian ageung tina pembaruan watchOS dina Apple Watch Series 3 kusabab, sakumaha anu parantos kami katakan, pikeun kapasitas enol na. Ayeuna patarosan ditaroskeun naha watchOS 8 bakal cocog sareng jam tangan ieu kusabab Apple ayeuna ngicalna di toko na sacara resmi, sareng lirénkeun pembaruan alat anu dugi ka ayeuna aya dikomérsialkeun éta hal sesah ngartos.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   dannu cenahna

    Ahéngna, kuring gaduh seri Apple Watch 3 (vérsi stainless steel) kalayan gudang 10gb sareng éta henteu kantos masihan kuring masalah. Nyatana kuring parantos ngamutahirkeun kana vérsi pangénggalna sareng éta tiasa dianggo kalayan saé pisan.

  2.   Pau Watch cenahna

    Satuju pisan kana sagala hal di luhur. Éta kasangsaraan, dina sababaraha waktos kuring kedah ngareset jam janten nol. Kuring gaduh sadayana dihapus sareng éta nyarios yén éta peryogi langkung seueur rohangan. Mangrupikeun odyssey nyata. Aranjeunna kedah ngadamel sistem anu nyéépkeun tempat anu kirang, sabab teu aya anu pas.