Olloclip ngajalankeun lénsa anu kasohor pikeun iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus anu énggal

olloclip-iphone-7

Teu aya anu ragu yén kumaha waé tésna, henteu paduli sabaraha ulasan, iPhone nyandak poto anu saé, sareng éta kadang éta cekap pikeun ningali kagancangan iPhone ngolah naon anu "ditingali" na ngaliwatan kaméra na. Kaméra anu terus maju, sareng urang kedah ningali kaméra énggal dina iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus énggal.

Naha anjeun hoyong langkung? Naha aya kamungkinan sanés anu ngamungkinkeun kaméra iPhone 7 anjeun janten langkung serbaguna, kumaha saur anjeun ngeunaan nempatkeun lénsa dina kaméra? Sesuatu anu parantos aya parantos lami, dina varian anu mahal sareng murah, lensa anu ngamungkinkeun anjeun nyandak fotografi makro sareng iPhone anjeun, gaduh lénsa telephoto, atanapi nyandak poto sudut lega. Dinten ieu kami nyarioskeun perkawis anu kawéntar Olloclip, las lensa kualitas langkung saé pikeun iPhone urang anu énggal sumping pikeun iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus anu énggal. Saatos luncat kami masihan anjeun sadayana detil tina lensa Olloclip énggal pikeun iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus énggal.

Sareng sapertos anu kajantenan dina kasempetan-acara sateuacana, dimana aranjeunna nyandak lénsa anu cocog pikeun alat-alat sanésna, waktos ieu kami ogé ngagaduhan tilu lensa anu bénten-bénten (atanapi sét, langkung-langkung), hiji kanggo unggal-unggal momen, enya, aranjeunna dijual nyalira salaku ogé. ati-ati sareng murag asih sareng sadayana ...

  • Lensa Makro Atur: sapasang lénsa pikeun fotografi makro. Hiji set sabab diwangun ku tilu lénsa: Macro 7x, Macro 14x, sareng Macreo 21x, janten gaduh susunan Olloclip ieu anjeun tiasa ngamimitian moto objék caket pisan. Salaku tambahan, Olloclip langkung jauh ku nyarios yén ku ngagabungkeun lensa Macro sareng lénsa telephoto tina iPhone 7 Plus kami bakal ngahontal pembesaran 100x ...
  • Inti lénsa Siapkeun: ieu bakal janten set anu paling serbaguna, kami bakal ngagaduhan lénsa fisheye valid pikeun salah sahiji alat urang, salian ti gaduh lensa Makro 15x.
  • Aktip Lensa Aktip: disarankeun pikeun sadayana anu parantos cicing dina iPhone 7 sanés iPhone 7 Plus. Kalayan Set Lensa Aktip anjeun bakal tiasa gaduh 2x zum dina iPhone 7, ieu salian ti hadir sareng lensa sudut lébar 155 derajat.

Tangtosna, sakumaha anu parantos kami sebatkeun, harga tiasa janten anu nempatkeun anjeun ... Kami nyarioskeun Set Makro Lensa € 149, Inti Lensa € 119, sareng Aktip Lensa Aktip € 99. Leres, aya lénsa anu jauh langkung mirah di toko sapertos Aliexpress atanapi Amazon, tapi ogé leres henteu aya anu kualitas Olloclip, janten anjeun terang, upami anjeun resep fotografi, tong ragu-ragu ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alberto cenahna

    «[…] Ulasan, iPhone nyandak poto kualitas luhur, […]»

    iPhone urang? Leres? Ieu kumaha anjeun nganggo jamak?

    Hapunten, éta leres-leres nyandak kuring maca, kuring kedah mairan ngeunaan éta.