Opera pikeun ios lengkep ngabaru desain na

opera

Upami urang nyarioskeun peramban pikeun ios, urang kedah ngobrol, sajaba ti Safari, Firefox, Edge, Chrome, Firefox sareng Opera sanaos seueur deui tapi éta gaduh kuota panggunaan anu langkung handap. Opera, panyungsi anu mangtaun-taun parantos tumiba ka hilap ku seueur pangguna (sapertos Firefox) euy ngamutahirkeun aplikasi kalayan anyar anu penting: desain.

Browser Opera Touch, anu parantos diganti nami Opera (teu aya nami kulawarga) nunjukkeun kami antarbeungeut anyar sareng refined kalayan desain minimalis sareng janten karusiahan, speed na pangalaman hiji-leungeun atraksi utami na dina tujuan pikeun meunangkeun deui bagian tina pangguna anu aranjeunna leungit dina sababaraha taun ka pengker nalika perusahaan dijual ka konglomerat Cina.

Desain anyar Opera pikeun ios, nunjukkeun kami desain anu langkung bersih sareng anu langkung rata, ngaleungitkeun kalangkang sareng elemen sanés anu ngamuat éstétika paramban. Di handapeunana, ikon-ikon anyar parantos ditambihan dimana kami ogé mendakan tombol aksi gancang anu diwanohkeun dina vérsi anu saacanna.

Este tombol Peta gancang ngamungkinkeun urang pikeun ngaksés pilihan peramban sapertos milarian, nambihan tab, ngeureunkeun panguatan halaman ... ogé tiasa netepkeun aksés gancang ka halaman anu paling urang anggo.

Warna ungu klasik anu ku seueur pangguna mikawanoh panyungsi ieu parantos ngaleungit. Fitur anu sami sareng anu ditawarkeun ku Apple ka urang pikeun Continuity parantos ditambihan, sahingga pangguna tiasa teras nganggo peramban Opera ti ios atanapi Mac dimana aranjeunna lirén.

Fungsi sanés anu sanés anu urang mendakan dina réparasi lengkep ieu anu dioperasikeun ku Opera nyaéta dompét Ethereum terintegrasi (dina waktos éta aranjeunna henteu nawiskeun dompét pikeun Bitcoin atanapi mata uang digital sanés). Salaku tambahan, éta ogé kalebet a pameungpeuk iklan sareng cookie blocker.

Opera: Browser Wéb Gancang (Link AppStore)
Opera: Pangotéktak wéb gancangbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.