Otterbox ngagabung sareng asesoris MagSafe pikeun iPhone 12

Ieu mangrupikeun hal anu teu tiasa dilawan sareng ékspansi aksésoris pikeun iPhone 12 anyar sareng MagSafe teraskeun dina tingkat anu tetep. Dina hal ieu éta Perusahaan Otterbox anu ngaluncurkeun pikeun iPhone 12 anyar modél dompét magnét pikeun dibawa dina iPhone 12 sami sareng Apple aslina sareng kumpulan kasus anyar anu cocog sareng metode muatan ieu anu dilaksanakeun ku sungut Cupertino dina modél iPhone 12 anyar.

Asesoris pikeun sadaya raos di Otterbox

Ieu mangrupikeun salah sahiji firma anu ngagaduhan langkung aksésoris pikeun alat Apple sareng mérek sanés. Dina hal ieu éta kasus tipe folio kalayan tutup payun sareng dompét alit sami sareng anu resmi ditawarkeun ku perusahaan Cupertino.

Asesoris cocog MagSafe nawiskeun gampang dianggo.atanapi leres-leres narik na nyaéta aranjeunna disimpen dina tonggong iPhone 12 sareng éta pinuh magnet

Harga anu bénten Kasus iPhone 12 Pro sareng Max dugi ka $ 49,95 sareng dina kasus anu énggal OtterBox dompét cocog sareng MagSafe Éta ogé sayogi dina halaman wéb pikeun mésér $ 39,95. Ngitung harga anu ditawarkeun Apple dina kasus na cocog sareng port muatan MagSafe atanapi dompét, urang tiasa nyarios yén éta langkung seueur diaksés tapi sanés éta sipatna murah teuing. Datangna kana kualitas Otterbox dina produk na saé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.