Outlook nampi dukungan pikeun 3D Touch

outlook-narima-3d-touch-dukungan

Kanggo sababaraha waktos ayeuna, jalma-jalma ti Microsft jelas-jelas bet dina platform henteu ngan ukur ti Apple tapi ogé ti Google, sanaos langkung narik ati yén saprak datangna CEO anyar ka Microsoft, hubungan parantos janten sababaraha jinis carita cinta, nyarios dina presentasi anu béda-béda anu dilakukeun ku masing-masing platform saingan lami.

Éta parantos nyandak tapi tungtungna Microsoft nembé waé ngapdétkeun aplikasi mail Outlook na, Acompli lami, ngajantenkeun cocog sareng pungsi 3D Touch anyar anu ngamungkinkeun urang pikeun gancang ngakses pilihan anu sanés tina tombol aplikasi tanpa kedah napigasi ménu. 

Fungsi 3D Touch anyar anu dilaksanakeun dina Outlook ngamungkinkeun urang kalayan gerakan saderhana ngadamel Email anyar salian ti acara sareng ogé langsung ngakses kalénder ti klien email kami. Dina waktos ayeuna fungsi Peek & Pop henteu némbongan dimana-mana, tapi parantos ayeuna sareng saatos pembaruan ieu henteu acan ditambih sigana yén Microsoft masih mikirkeun kumaha ngalaksanakeunana pikeun ngajantenkeun leres-leres manpaat.

Kabaruan anu sanés anu parantos ditambihan ku Microsoft dina pembaruan ieu nyaéta kamungkinan tiasa nyetak pesen langsung tina sawangan, fungsi anu nyepetkeun gawé nyetak email gancang-gancang tanpa kedah lebet kana ménu anu sanés.

Pikeun ngeureunkeun berita dina Outlook, saatos pembaruan ieu urang tiasa ayeuna simpen kontak anu urang disimpen dina Office 365 sareng Exchange dina buku kontak ios pikeun mempermudah padamelan nalika ngeunaan saha anu nelepon kami sareng ngirim pesen téks. Fungsi anyar ieu tiasa janten sakedik produktip upami ngan ukur pangguna anu teu resep nyampur kontak dina kantong anu sami, sabab agenda urang tiasa janten omong kosong kontak anu leres tanpa mesen atanapi konsér.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.