Pesta robot Sago Mini, gratis pikeun waktos anu terbatas

sagu-mini-robot-pésta

Pangembang game pikeun anu pangleutikna masing-masing mulih kana beban sareng nawiskeun kami kaulinan anyar pikeun diunduh gratis ngalangkungan App Store. Kali ieu urang nyarioskeun perkawis gim anu kawilang anyar, sabab éta masih aya dina vérsi 1.0 sareng dugi ka toko aplikasi Apple April kamari. Pésta robot Sago Mini, parantos dikembangkeun ku perusahaan Sago Sago Toys, salah sahiji pamekar pangpentingna nalika ngeunaan kaulinan pikeun barudak leutik. Sago sareng Toca Boca urang tiasa nyarios yén aranjeunna hiji-hijina anu ngan ukur fokus kana miceunan buruan pikeun pangleutikna bumi.

sagu-mini-robot-pésta

Pésta robot Sago Mini bakal ngijinkeun budak leutik di imah pikeun nyiptakeun robot anu dihias ku cupcakes. Urang tiasa nyampur sareng Cocogkeun potongan robot anu pikaresepeun pikeun nyiptakeun kombinasi anu paling anéh anu tiasa kajantenan ka bumi anu pang alitna. Robot sareng dua sirah? Kalayan suku pasak? Kalayan selop anu bentukna kelenci? Sakali kami parantos nyiptakeun robot khusus anjeunna kedah ngamimitian ngahias cupcakes nalika nari sareng ngagungkeun pésta sareng balon.

Fitur Fiesta robot Sago Mini

  • Dilegakeun imajinasi anjeun sareng ngawangun jutaan robot
  • Ékspérimén sareng wirahma robot anjeun pikeun nyiptakeun musik
  • Pasang robot anjeun damel: ibun, taburkeun sareng tuang cupcakes!
  • Candak poto pikeun ditampilkeun sareng bagikeun kreasi unik anjeun sareng rerencangan
  • Sampurna pikeun balita sareng budak sakola, umur 2 dugi ka 5 taun
  • Cool grafik sareng sora khusus
  • Maénkeun dimana waé anjeun. Henteu kedah Wi-Fi atanapi Internét
  • Aman sareng cocog pikeun barudak. Henteu aya pembelian di aplikasi atanapi iklan pihak katilu

Partéi robot gaduh harga biasa di App Store 2,99 euro, tapi urang tiasa ngaunduh éta salami periode kawates anu ditawarkeun ku pengembang. Sapertos sadayana aplikasi Sago, teu aya anu gaduh pembelian atanapi iklan dina aplikasi. Éta ogé henteu meryogikeun konéksi internét pikeun jalan, sabab sigana éta parantos modis dina sababaraha pangembang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.