Pacemaker, DJ pinter pikeun iPhone anjeun

musik

Dunya musik révolusi ayeuna-ayeuna ku datangna Apple Music anu ditunggu-tunggu, tapi adegan musikna jauh sareng salah sahiji aplikasi anu paling kaget di jaman ayeuna nyaéta Pacemaker, anu ogé ngagaduhan dukungan pikeun Apple Watch. 

Campur

Pacemaker basa sadayana kasuksésan dina a operasi saderhana tapi éfisién, kumargi éta nampilkeun urang antarbeungeut anu gampang-gampang dianggo anu ngalangkungan anu paling berpengalaman bakal tiasa nyiptakeun campuran dina waktos anu pondok pisan. Dilengkepan latar hideung tombol ageung supados henteu lepat nalika waktos, palaksanaan kontrol sirkular anu dirobih ku cara nyeret pisan intuitif pikeun épék.

Sakali pésta dimimitian urang gaduh dua pilihan: hayu pacemaker hayu anjeunna ngalakukeun padamelan milih lagu sareng nyampur, atanapi nempatkeun urang dina modeu DJ sareng ngalakukeun pergaulan sareng épék sacara manual. Dina titik ieu dimana éta paling diapresiasi pikeun gaduh tambihan mayar kanggo tiasa nganggo sadaya pilihan tina aplikasi, tapi upami naon anu urang pilari mangrupikeun panggunaan anu langkung saderhana ku aplikasi gratis kami cukup.

Integrasi

Sumber musikna tiasa janten naon anu urang gaduh ditambihan dina iTunes atanapi ogé daptar Spotify kami upami kami palanggan Premium. Ieu nganggap nempatan ampir sakabéh panorama ayeuna, sanaos perlu ditingali naha Pacemaker ngadukung Apple Music dina waktos anu caket. Jasa anu sanés anu biasa di Amérika Serikat sapertos Rdio henteu kalebetkeun ayeuna.

Ngeunaan épék anu sayogi urang kedah ngabedakeun antara gratis (bass, sedeng sareng treble) sareng anu mayar, diantarana urang mendakan fungsi gancang sapertos Hi-Lo, ChopChop, 8-Bit, Reverb anu pikaresepeun pisan sareng sababaraha deui anu bénten-bénten harga biasana antara 2 sareng 3 Euro, anu éta malahan langkung narik upami cocog sareng épék lengkep anu henteu langkung ti 10 Euro.

Pondokna, urang nyanghareupan aplikasi anu dirancang kalayan saé (henteu sia-naha éta parantos dikenal ku Apple dina hal ieu), kalayan antarbeungeut intuitif anu ngaréspon sampurna sepanjang waktos sareng anu bakal masihan tampilan anyar kana perpustakaan iTunes urang atanapi daptar Spotify, kitu deui a pilihan alus teuing upami urang rada bosen ngadangukeun musik anu sami atanapi upami urang gaduh pésta di mana urang hoyong maénkeun musik campuran tanpa gangguan kalayan jaminan anu pasti pisan yén sadayana bakal sampurna.

Peunteun urang

réditor-marios

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juaco cenahna

    Gratis kanggo diunduh tapi… kalayan ngagaleuh aplikasi. Sareng ogé, henteu persis murah.

  2.   Andrés cenahna

    10 euro kanggo ditambihan, teu aya anu ningali, aya aplikasi anu langkung mirah sareng épék anu langkung seueur, sareng upami kuring hoyong nyampur iTunes mah éta nganggo genius.