Steve Jobs henteu resep Bar Genius di toko-toko fisik mimitina

Pikeun sadayana anu parantos lami di Apple sareng sadayana anu terang riwayat perusahaan anu didamel ku Steve Jobs sareng Steve Wozniak, aya dua poin anu jelas anu urang terang: visi Jobs sareng watekna anu goréng. Pamustunganana Woz sareng sésana tim di Apple salawasna atanapi ampir-ampiran ngalakukeun naon anu dipikahoyong ku Jobs sareng dina kasus Wozniak éta jelas yén anjeunna ngagaduhan peran "kadua dina komando" dugi ka anjeunna capé sareng kénca. Urang sadayana terang yén salain ti janten visioner, jenius sareng negosiator anu hébat, Jobs gaduh karakter anu kuat teuing sareng kadang ngarahkeun anjeunna ka ekstrem anu dipikasieun ku sesa tim kerja, anu kedah "ngical anjeunna hal anu saé pisan "Kanggo ngahasilkeun. Kana, sapertos kasus Genius Bar.

Bar Genius mangrupikeun ide anu goréng pikeun Jobs - saur lemes - kumargi pangguna na henteu kedah terang nanaon tentang téknologi atanapi gaduh elmu komputer pikeun ngagunakeun produkna, janten anjeunna jelas yén éta moal janten hal anu diperyogikeun ti mimiti waktos éta. kapala penjualanna dina waktos éta, Ron Johnson, Anjeunna ngasongkeun tempat ieu ka anjeunna di toko Apple. Padamelan ngartos padamelan teknisi salaku jalma anu henteu tiasa ngajelaskeun ku cara anu kahartos pikeun pangguna operasi pakakasna sareng henteu percanten kana operasina. Pikiran Jobs robih nalika Ron ngajantenkeun anjeunna ngartos yén anjeunna henteu nyarioskeun tentang nempatkeun insinyur Apple anu paling Samaun sareng teknisi di Bar Genius sareng kalayan "kirang tangan" pikeun ngajelaskeun nyalira ka pangguna, anjeunna nyarioskeun ngeunaan generasi anyar nonoman anu Aranjeunna parantos ageung sareng téknologi sareng ieu pasti ngayakinkeun Jobs dugi ka tingkat anu anjeunna langsung mutuskeun pikeun patén mérek Genius Bar.

Saatos 16 taun ti saprak diterapkeun Genius Bar di toko Apple, urang sadar éta padamelan anu saé Ron Johnson tumaros siang deui ngayakinkeun Steve Jobs nyalira ngeunaan kumaha saéna upami ngagaduhan bagian téknis ieu pikeun pangguna di toko-toko na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.