LEGO Marvel Super Heroes, anu pang anyarna tina Warner Bros kanggo ios

Marvel-1

Pecinta LEGO, pilem na sareng gim pidéo na aya untungna, sabab Warner Bros nembé ngaluncurkeun kaulinan anu langkung saé na dumasar kana kaulinan potongan anu kawéntar, waktos ieu diideuan ku superhero Marvel. LEGO Marvel Super Heroes: Universe in Peril mangrupikeun judul énggal anu tiasa urang unduh ayeuna ti App Store, sayogi dina vérsi universal cocog sareng iPhone sareng iPad, sareng éta bakal ngajantenkeun sadayana anu unduh éta pikaresepeun sapertos murangkalih.

Marvel-3

Naha sajarah penting? Nya dina hal ieu henteu seueur, tapi yakin anjeun tiasa ngayakeun intro gim dugi ka réngsé. Kumaha carana tiasa sanésna, gimna pinuh ku pidéo kalayan karakter Marvel sareng penjahat saluyu na dimana sadayana carita dijelaskeun, ti mimiti bubuka unggal parobahan pamandangan. Ningali Iron Man ngalayang kalayan guyonan goréng na atanapi Spiderman nyarios yén anjeunna gaduh ujian énjingna, atanapi Fury masihan paréntah ka tim SHIELD na mangrupikeun sababaraha animasi anu urang bakal mendakan salami pertandingan.

Marvel-6

Jelas, Marvel Super Heroes ieu sanés ngan ukur dikonsumsi ku animasi. Gimna pikaresepeun pisan, kalayan kadali anu saderhana pisan anu ngamungkinkeun anjeun pikeun milih antara kontrol anu langkung klasik sareng Gamepad anu has atanapi langkung "maju" nganggo gerakan layar. Anjeun bakal ngatur tim superhero anu béda, tiasa milih pendamping ti antara karakter anu anjeun muka konci, dimimitian ku Hulk salaku karakter awal. Spiderman, Iron Man, Wolverine, the Fantastic 4, Hawkeye, Hulk, Cyclops ... janten dugi ka 91 karakter dina total, sareng 45 misi anu béda. Sakumaha anjeun tiasa tingali, kasenangan dijamin sababaraha jam.

Marvel-4

Gimna pikaresepeun teuing sapertos seueur anu sayogi di App Store kalayan inohong LEGO salaku protagonis. Éta sampurna diadaptasi kana layar alat kami, sareng éta méwah nyata pikeun tiasa nganggo dina iPad kami, sanaos éta ogé dinikmati dina iPhone. Jelas mésér terpadu aya, tapi dina waktos anu gancang aranjeunna ngahambat pamekaran kaulinan, tiasa ngalakukeun tanpa aranjeunna tanpa masalah. Tangtosna, harga gimna henteu mirah: € 4,49. Éta patut, tanpa diragukeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.