Pakean anu teu cocog tiasa berinteraksi sareng aplikasi sareng alat anu sanés

nu Misfit Shine sareng Misfit Flash tiasa dianggo Aranjeunna mangrupikeun salah sahiji anu paling saderhana sareng paling elegan di pasar. Fungsina, sapertos alat sejen anu sami, nyaéta ngawaskeun kagiatan urang unggal dinten, sanaos berkat sistem LED na, urang ogé tiasa ningali waktos dina permukaan aluminium na.

Kanggo langkung ningkatkeun poténsi alat-alat Misfit ieu, perusahaan parantos ngumumkeun yén éta parantos ngahasilkeun séri perjanjian sareng perusahaan sanés pikeun ningkatkeun kasempetan anjeun sareng lirén janten monitor kagiatan saderhana.

Ti sasih Maret, Misfit Shine sareng Misfit Flash aranjeunna bakal tiasa ngalaksanakeun sababaraha pancén ieu:

  • Mimitian atanapi ngeureunkeun daptar puter Spotify.
  • Sambungkeun sareng termostat Sarang supados urang hudang sareng suhu idéal di bumi.
  • Éta bakal ngagaduhan saluran nyalira dina IFTTT pikeun ngahijikeun sareng langkung ti 160 produk sareng jasa ngalangkungan resep.
  • Logitech ogé parantos ngumumkeun yén éta bakal kolaborasi sareng Misfit supados alat Harmony na tiasa dikontrol tina pakeanana.
  • Agustus Smart Lock tiasa dikonci tanpa nganggo iPhone. Lampu Leeo ogé tiasa diaktipkeun atanapi pareuman tina Misfit Flash.

Pasatujuan Misfit

Ieu sababaraha hal anu tiasa urang laksanakeun tina pakean Misfit. Jelas yén teu gaduh layar atanapi antar muka tutul bakal ngawatesan sadaya tindakan ieu pikeun pulsasi saderhana dina permukaan na. Urang kedah ngantosan kanggo ningali kumaha integrasi ieu dilaksanakeun sareng urang tiasa nganggo sababaraha layanan dina waktos anu sami tanpa silih ganggu.

Saeutik saeutik, monitor kagiatan beuki pinter sareng ngadopsi fitur anu sateuacanna ngan ukur kaiket kana smartwatches. Pikeun seueur jalma, anu tiasa dianggo tiasa cekap, anu sanés pastina peryogi anu langkung lengkep sapertos Apple Watch.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.