Harbour, tweak pikeun ngarobah dok ios pikeun Yosemite

El ios sareng OS X darmaga aranjeunna mangrupikeun ciri khas sistem operasi Apple. Daérah ieu sampurna pikeun ngagaduhan aksés langsung ka aplikasi anu paling urang anggo unggal dinten, nanging, vérsi na pikeun ios lumayan diwatesan ku lébar layar anu aya dina iPhone, anu tiasa nempatkeun ukur opat ikon dina éta.

Upami urang hoyong masihan langkung seueur kagunaan kana dok ios 8, dina Cydia anjeun tiasa mendakannana nyabit Harbour anu bakal ngajantenkeun janten hiji anu sami sareng anu urang ngagaduhan dina OS X Yosemite. Hatur nuhun kana ieu, urang tiasa nempatkeun sajumlah ageung aplikasi di dinya.

Aya ogé sajumlah quirks sanés sapertos nampi béwara. Sakumaha éta parantos kajantenan di OS X, upami anjeun masang Harbour dina iPhone anjeun, aplikasi anu ditempatkeun dina dok bakal ngamimitian mantul nalika urang nampi béwara. Animasi ieu tiasa ditingali tina layar utama, layar konci atanapi bahkan upami urang ngajalankeun aplikasi anu sanés.

Fitur sanés anu diwariskeun tina dok OS X nyaéta na pangaruh zum nalika ngajalankeun ramo dina ikon.

Ngeunaan kemungkinan kustomisasi na, Harbour ngamungkinkeun urang saluyukeun jangkungna sareng lébar tina dok, interval waktos antara jackpot sareng jackpot ikon, lilana animasi sareng sababaraha pilihan séjén.

Harbour mangrupikeun tweak anu parantos aya di Cydia ku dollar 2,99.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Danilo Alessandro Arboleda cenahna

    Sareng urang-urang anu henteu ngalaman jailbreak?

    1.    Adrian cenahna

      Anjeun anu teu ngagaduhan Jailbreak sabab diperyogikeun atanapi anjeun damel atanapi anjeun bangsat nyalira.

    2.    Ta Juan-ta cenahna

      Nya, anjeun moal tiasa nanaon

  2.   Manuel Nolasco Acosta cenahna

    Naha anjeun masih asup Apple iOS 8.1.2?
    Mésér hiji sareng anjeun ngagaduhan ios 8.1.3

    1.    Mario Valdez cenahna

      Naha 8.1.3 henteu jalan?

    2.    Osvaldo Landa cenahna

      8.1.2 masih ditandatanganan, unduh éta, sareng masangkeunana tanpa masalah via iTunes.

  3.   Osvaldo Landa cenahna

    Pohara alus.