Gugatan hukum ngalawan Apple pikeun ngirangan rohangan bébas anu sayogi sareng ios 8

ios 8gm

Naha aya cara anu langkung saé pikeun ngamimitian taun tibatan gugatan anyar ngalawan Apple? Perusahaan Cupertino ditingali deui di pengadilan sareng waktos ieu kusabab pangirangan rohangan bébas anu sayogi pikeun pangguna saatos masang ios 8. Numutkeun ka anu ngagugat, sareng hakim parantos ningali indikasi anu cekap yén anjeunna panginten aya sababaraha alesan Kusabab prosésna dituluykeun, rohangan sababaraha alat Apple tiasa dikirangan dugi ka 23,1% dina kasus anu paling parah saatos dipasang ios 8. Masalahna nyaéta Apple (sapertos sésana pabrik) ngiklankeun modél na kalayan kapasitas 8, 16, 32 , 64 sareng 128GB padahal kanyataanna kapasitas éta kirang, kumargi naon anu dioperasikeun ku sistem operasi henteu potongan. Urang nganalisis data di handap ieu.

pakakas Spasi bébas (ios 7.1.2) Spasi bébas (iOS 8 GM)
iPhone 4S 32GB 27.4GB 26.6GB
iPhone 5 32GB 27.3GB 26.7GB
iPhone 5C 32GB 27.2GB 26.5GB
iPhone 5s 64GB 56.0GB 55.1GB
iPod Toél 5G 32GB 27.3GB 26.6GB
iPad Mini 16GB 13.0GB 12.1GB
iPad Mini Rétina 16GB 12.3GB 11.0GB

Tabel ieu tiasa dijantenkeun conto pikeun nunjukkeun kumaha rohangan bébas anu sayogi parantos dikirangan ku pembaruan énggal ti Apple. Alat anu paling kapangaruhan nyaéta anu parantos ningali kapasitasna ngirangan ageung ku ios 7, sareng anu ningali éta langkung ngirangan ku iOS 8, kalayan 16GB iPad Mini Rétina salaku alat anu paling parah, kalayan ngan ukur 11GB gratis kanggo pangguna, 1,3GB langkung alit tibatan vérsi sateuacanna, hal anu henteu tiasa dipertimbangkeun.

Éta unggal sistem operasi peryogi langkung seueur rohangan ampir jelas, hal anu diperparah ku kanyataan yén aplikasi beuki nguasaan langkung seueur rohangan kusabab alat énggal. Aplikasi anu dioptimalkeun pikeun iPhone 6 sareng 6 Plus anyar sareng universal, valid pikeun iPhone sareng iPad, éta ngandung sadaya gambar, ikon sareng file anu diperyogikeun pikeun dianggo dina unggal alat Apple, sanaos anjeun leres-leres ngan ukur nganggo éta dipaké dina hiji. Solusi na parantos dilaksanakeun ku Apple, tapi ngan ukur sabagian. Daripada dispensing sareng alat 16GB sareng dimimitian ku kapasitas 32GB, anu parantos dilakukeun nyaéta mimitian ti 16GB sareng luncat kana 64GB dispensing ku 32GB. Ayeuna ngan aya € 100 (langkung atanapi kirang) bedana antara 16 sareng 64GBJauh pisan ti payun, tapi alat anu paling meujeuhna ngan ukur kalebet 16GB janten masalahna tetep aya pikeun aranjeunna. Nganggap yén alat Apple henteu tiasa diperpanjang dina kapasitas, urang kedah nganilai saé pisan sateuacan mésér upami henteu pantes nyéépkeun sakedik deui sareng gaduh 64GB bahkan upami urang mikir yén kami henteu bakal ngalengkepan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.