Pamekar ayeuna tiasa mésér iklan ti App Store

Iklan Toko App Kusabab Phil Schiller ogé ngambil alih App Store, seueur parobihan anu datang ka toko aplikasi ios. Salah sahiji parobihan ieu disayogikeun sareng betas ios 10 sareng éta ngeunaan pamekar bakal tiasa mésér naon anu disebatna Milarian Iklan, nyaéta, posisi anu istiméwa sateuacan milarian anu ditangtoskeun. Salaku conto, Tapbots tiasa mayar Tweetbot pikeun némbongan di antara aplikasi luhur nalika urang milarian "Twitter."

apel Anjeunna geus diterbitkeun inpormasi dina halaman dimana éta ngajelaskeun yén «Search Ads mangrupikeun cara anu épisién sareng saderhana pikeun ngamajukeun aplikasi anjeun di App Store pikeun iPhone sareng iPad di Amérika Serikat, ngabantosan para nasabah mendakan saatos aranjeunna milarian aplikasi pikeun diunduh. Dirancang pikeun nyayogikeun pangguna nganggo pangalaman milarian anu aman, Search Ads ngajukeun standar énggal pikeun mintonkeun iklan anu aya hubunganana bari ngahargaan privasi pangguna".

Pilarian Iklan, hasilna dugi ka App Store dina daptar buku cek

Numutkeun ka Apple, 65% unduhan App Store dilakukeun saatos dipilarian, janten nganggo Search Ads bakal nempatkeun aplikasi dina posisi anu jelas nguntungkeun. Di sisi anu sanésna, anu aya dina Cupertino nyatakeun yén ngagunakeun sistem iklan anyar ieu saderhana pisan sareng éta tiasa ngonpigurasi ku sababaraha léngkah.

Iklan pamilarian ieu bakal mimiti muncul di App Store ti 5 Oktober. Aranjeunna parantos némbongan dina mangsa betas, nalika sadayana diuji, janten bébas dina waktos éta. Dina halaman dimana aranjeunna nyaritakeun ngeunaan kadatanganana, aranjeunna ngan ukur nyebatkeun Amérika Serikat, janten sigana nagara-nagara sanésna tetep kedah ngantosan kanggo ningali hasilna énggal. Tangtosna, dina hal ieu kuring henteu yakin yén dagoanana bakal lami. Naon anu anjeun pikirkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.