Pamekar ayeuna tiasa nawiskeun kode promo kanggo pamesaran dina aplikasi

toko aplikasi

Dina Konperénsi Pengembang Apple Juni kamari, Apple ngumumkeun paningkatan anyar pikeun nyobian ningkatkeun kamampuan pamekar, komunitas anu saé upami Apple henteu bakal ngajantenkeun iPhone mangrupikeun alat anu laris sareng paling dipikahoyong di dunya. Unggal-unggal pangembang hoyong ngamajukeun aplikasi, aranjeunna biasana ngajalankeun raffles ngalangkungan blog sapertos ieu sareng nawiskeun kode promosi anu ngamungkinkeun anjeun ngaunduh aplikasi, tangtosna, ngalangkungan kode anu anjeun sayogi. Tapi pikeun sawatara waktos bagian ieu, seueur pamekar anu parantos milih modél fremium, modél anu seueur henteu resep ku pangguna sareng anu tungtungna sigana éta mangaruhan kana pendapatanna.

Pikeun nyobaan nyingkahan masalah éta, Apple ngan ukur ngaktipkeun fitur anyar éta ngamungkinkeun anjeun nganggo kode promosi, kode promo, kanggo pameseran dina aplikasiKu cara ieu aranjeunna tiasa ngamajukeun lamaranna ku cara anu langkung pikaresepeun, tibatan ngan saukur nawiskeun aplikasi gratis kalayan sajumlah ageung watesan dina aplikasi, watesan dina bentuk pembelian terintegrasi.

Kaseueuran blog, nalika pamekar nyungkeun tinjauan, aranjeunna mimiti marios aplikasi éta sorangan, sacara logis upami éta mayar urang peryogi kode promo kanggo tiasa nganalisisna sareng mariksa naha éta tiasa pikaresepeun pikeun pamiarsa. Tapi nalika aplikasi haratis nganggo beuli di-aplikasi, pamekar henteu tiasa nanaon pikeun ngamungkinkeun urang pikeun nguji aplikasi éta tanpa nyéépkeun artos. Hatur nuhun kana fungsi anyar ieu, pamekar ios tiasa masihan 100 kode promo kanggo pamesaran di-app kalayan maksimal 1.000 unggal genep bulan per aplikasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose cenahna

    Modél fremium bakal tungtungna di tonggoan .. upami henteu waktos ka waktos, éta moal tiasa maén game .. aranjeunna maksadna kéngingkeun € 99 anu bakal dibéakkeun dina hiji dinten upami anjeun hoyong sareng anjeun henteu nyéépkeun kaulinan bahkan kalayan sarébu € ​​nyaéta kasar sareng teu kaampeuh, kaulinan seumur hirup .. anjeun mésér na sareng muterkeunana tanpa waktos atanapi henteu kedah mayar, masalahna sareng kaulinan fremium .. nyaéta anjeun macet atanapi anjeun bakal rusak