Pamekar pisan gumbira sareng desain ulang App Store di ios 11

Toko aplikasi iTunes mayar ibooks tina faktur jeruk

App Store parantos sering diperhatoskeun, khususna diantara pamekar. Apple cenah masihan langkung publisitas sareng promosi pikeun aplikasi éta anu langkung suksés atanapi pangembangna langkung kawéntar. Éta ngajantenkeun anu ti Cupertino ngajukeun réformasi serius di ios 11, ngarobah toko aplikasi janten tempat anu langkung seueur pikeun sadayana.

Pamekar langkung bagja ku App Store ayeuna kumargi aranjeunna parantos ningali unduhan naék ningkat sareng, sanaos henteu ningkat seueur, aranjeunna ningali langkung seueur minat tina bagian apel dina ngajaga panyipta senang.

Unduhan di App Store terus ningkat

Data masihan alesan pikeun Apple sareng éta tina ngarancang deui App Store di ios 11, Unduhan sareng pamilarian di toko aplikasi parantos ningkat saprak diluncurkeun. Ayeuna, sanaos rada ragrag dibandingkeun sareng tingkat bulan-bulan katukang, unduhan aranjeunna parantos ningkat janten langkung ti 12% dibandingkeun sareng versi ios sateuacanna.

Desain ulang mangrupikeun a parobahan sudut pandang pikeun promosi sareng tampilan aplikasi anu sanés. Tim redaksi disertakeun anu tanggung jawab ngamutahirkeun sababaraha bagian sapertos aplikasi poé ieukaulinan poé ieu. Kukituna kaulinan sareng pakakas diwanohkeun pikeun pangguna pikeun dipaké. Salaku tambahan, rangking atanapi daptar anu béda ngamungkinkeun ngalebetkeun langkung seueur aplikasi, sahingga ngamungkinkeun pangguna mendakan panyipta énggal sareng aplikasina.

Kalayan ios 12 caket dieu, Apple ngan kedah neraskeun urat ieu, ngabina nyiptakeun aplikasi kreatif sareng ngahargaan hasil karya masarakat, nawiskeun panyebaran internal ku alat anu kuat sakumaha App Store. Sugan lengkah saterusna bakal Mac App Store dina versi anyar macOS anu bakal urang tingali dina ngan sabulan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.