Pamekar moal tiasa ngarobih katerangan App Store upami henteu ngapdet

AppStore

Apple terus ngalebetkeun standar di iOS App Store, dina tingkat ieu aranjeunna badé ngalakukeun gelar master khusus di sadaya sakola hukum pikeun ngartos kabijakan iOS App Store. Reuwasna sumping dinten ayeuna nalika Apple ngapdet standar anu sadayana kedah terang dina halaman wéb pamekar. Éta sanés kontropérsi munggaran ogé bakal janten anu terakhir anu ngagantungkeun jinis detil ieu anu diciptakeun ku Cupertino pikeun saha waé anu hoyong kéngingkeun artos di iOS App StoreNanging, ieu mangrupikeun konci pikeun kasuksesan sareng salah sahiji alesan kunaon Apple App iOS mangrupikeun toko aplikasi anu paling nguntungkeun di dunya.

Sareng ieu mangrupikeun alesan anu cukup logis, Apple ngagaduhan sistem tinjauan pikeun aplikasi anu dileupaskeun ka ios App Store sareng anu diénggalan. Kami moal nolak yén dina langkung ti hiji kasempetan aya kontén anu henteu ditampi anu disusupkeun, ogé aplikasi anu sampah nyata, tapi biasana sistem kontrol aplikasi di iOS App Store lumayan kuat sareng épéktip, hal anu kedah diapresiasi ku sadaya pangguna ios, sabab komunitas anu langkung bersih sareng aplikasi anu langkung stabil ngabantosan sistem operasi sacara umum dianggo langkung saé.

Ku alatan éta, Apple parantos mutuskeun pikeun ngalarang pamekar pikeun ngapdet pedaran aplikasi éta tanpa kedah ngapdet aplikasi lengkep. Nanging, ieu tiasa nyababkeun yén ku maksud ngamutahirkeun eusi téks, aranjeunna ngaluncurkeun pembaruan anu ampir-ampiran, Anu tungtungna sakali deui jenuh tim resensi anu ngurus tugas-tugas ieu. Nanging, éta sanés hal anu mangaruhan pangguna umum, henteu sapertos pedaran anu teu jelas sareng diédit anu pasti kedah dipariksa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose cenahna

    Seueur aplikasi di AppStore gaduh "kasaluyuan sareng modél iPhone / iPad sanés anu sanésna" teras henteu sapertos kitu ... kuring henteu ngartos kumaha aranjeunna ngantepkeun tipu daya ieu sareng teu nyebatkeun kaulinan anu mayar sanés ...