Pamekar ayeuna tiasa nawiskeun langganan nyalira

Apple Store ios

Nalika aya sakedik sésana pikeun ngaleupaskeun ios 10 saatos presentasi resmi na 7 Séptémber ieu dina acara Apple, perusahaan Cupertino parantos nerapkeun sababaraha parobahan pangbadagna yén App Store parantos sangsara tina segi pendapatan pikeun pangembang.

Salah sahiji parobihan ieu nyaéta kamampuan pamekar pikeun kalebet langganan perbaharui diri pikeun sagala jinis aplikasi anu Apple parantos mutuskeun yén pembagian penghasilan antara pamekar sareng aranjeunna 70/30 taun kahiji jeung 85/15 ti taun munggaran. Sateuacanna, Apple parantos ngawatesan langganan kana jasa streaming sapertos Spotify sareng aplikasi berita.

Apple ayeuna ogé nawiskeun kamungkinan langganan pikeun sababaraha beuli aplikasi dina-aplikasi, sahingga pamekar naon waé ogé tiasa kalebet sajenis bungkus beuli di-aplikasi ngan hiji. Ieu henteu ngan ukur ngamungkinkeun aranjeunna nawiskeun sababaraha pameseran sasarengan, tapi éta ogé bakal tiasa nyaluyukeun kabutuhan pangguna sareng harga anu pastina langkung handap tibatan pameseran misah tina sababaraha.

Unggal pangguna ios bakal tiasa ngatur sagala rupa langganan anjeun ti setélan App Store, dimana sadaya langganan anu didaptarkeun ku anjeun bakal muncul. Di dieu pangguna bakal ngagaduhan inpormasi ngeunaan aplikasi anu aranjeunna didaptarkeun, naon anu dibeli dina aplikasi anu aranjeunna mayar, bungkus anu aranjeunna didaptarkeun, lilana langganan, harga sareng kamungkinan ngabatalkeun langganan éta nyalira ti ditu.

Nanging, ieu sanés hiji-hijina parobihan anu parantos diumumkeun Apple pikeun App Store na, ogé parantos ngumumkeun éta bakal ngabersihan App Store sahingga aplikasi anu luntur atanapi anu henteu tiasa dianggo kusabab vérsi ios bakal pensiunan.

Pasti ieu mangrupikeun kauntungan pikeun seueur pangguna anu sering mésér dina aplikasi kusabab hargana bakal ngirangan sakedik nalika ngagaleuh bungkus, tapi, urang moal terang sakedap upami ieu nguntungkeun para pangembang atanapi Apple nyalira.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.