Pésér universal pikeun macOS sareng ios ayeuna sayogi

Apple parantos ngaktipkeun pilihan pamekar pikeun ngagabung sadaya aplikasi nalika mésér éta di App Store sareng Mac App Store ngalangkungan pameseran universal pikeun sadayana platformna. Ieu ngandung harti yén ku hiji pembayaran, pangguna bakal tiasa nampi aplikasi na dina iPhone, iPad sareng Mac.

Apple ngumumkeun Pébruari kamari rencana na pikeun ngagabungkeun sadayana platform na di tingkat toko aplikasi. Ku cara kieu, pangguna anu hoyong aplikasi sayogi pikeun ios sareng macOS Anjeun ngan ukur kedah mésér aplikasi éta sakali sareng éta parantos sayogi pikeun sadaya platform anjeun (iOS, iPadOS, macOS, tvOS sareng watchOS). Aplikasi na bahkan bakal ngabagi beuli di-aplikasi, janten upami anjeun muka konci fitur kanggo iPad anjeun, anjeun bakal ogé muka konci éta pikeun Mac anjeun.

Fitur anyar ieu, sahenteuna pikeun ayeuna, hal opsional pikeun pamekar, Anu tiasa milih nganggo atanapi henteu. Masih aya kamungkinan yén aya aplikasi anu nganggo beuli bebas dina unggal platform, sapertos anu lumangsung antara aplikasi pikeun iPhone sareng iPad, dua platform ngahiji dina tingkat pameseran ti mimiti tapi anu ngamungkinkeun pamekar milih pikeun ngajual aplikasi na nyalira pikeun masing-masing diantarana upami aranjeunna dipikahoyong.

Maksud Apple jelas: masihan toko aplikasi macOS pikeun dorongan. Mac App Store naék lambat pisan, kalayan seueur pangembang milih pikeun ngajual aplikasi na ti luar toko Apple resmi. Émut yén bertentangan sareng naon anu lumangsung di ios, dimana ngan aplikasi ti App Store anu diidinan dipasang, dina macOS anjeun tiasa masang aplikasi tina sumber mana waé, bahkan tanpa ditandatanganan, sanaos Apple parantos mareuman pilihan ieu sacara standar salaku ukuran kaamanan pikeun pangguna .pamaké. Kalayan kamungkinan anyar ieu kalebet "bungkus" anu kalebet sadayana platform ngalangkungan pembayaran tunggal, Apple hoyong seueur pangembang nempatkeun aplikasi na di toko macOS sareng pangguna disarankeun nganggo éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.