Pamitan jailbreak sareng ios 8.1.3

TAIG

Warta goréng jeung warta alusSakumaha biasa, Apple parantos ngusahakeun ngalereskeun deui liang kaamanan ios anu parantos dipanggihan hacker sareng biasa dijantenkeun jailbreak tiasa dilakukeun.

Kalayan ngaleupaskeun panganyarna ngeunaan ios 8.1.3 Apple parantos nutupkeun panto ka Jailbreak deuiTapi ieu henteu kurang ti léngkah sanés dina balapan has antara Apple sareng peretas dina adegan pikeun kontrol ios.

Kalayan pembaruan pangénggalna anu ayeuna tiasa diunduh ngalangkungan OTA (ios 8.1.3) Apple parantos ditutup ku stroke pananya langkung ti 20 cacat kaamanan dina ios diantarana nyaéta 4 garapan yén TaiG biasa jailbreak ios 8.1.2 atanapi langkung handap na hiji garapan dileler ka tim Pangu sareng Stefan Esser; 3 eksploitasi tingkat kernel, hal anu sesah dilebetkeun tapi éta moal janten akhir jailbreak di ios.

Sareng nyaéta peretas sapertos tantangan, yén Apple nutupkeun bug ieu mangrupikeun hal anu dipikaterang kajantenan sareng anu nguntungkeun pikeun urang pangguna, kumargi anu henteu hoyong nganggo Jailbreak bakal ningali alatna langkung aman tina kamungkinan ancaman.

Pangu

Sareng jalma anu hoyong Jailbreak? Tong hariwang, pikeun urang (kuring kalebet diri) apel (sakumaha anu anjeun laksanakeun akhir-akhir ieu sareng vérsi sateuacana) teu lirén nandatanganan ios 8.1.2, hal anu ogé kajantenan nalika 8.1.2 kaluar sareng 8.1.1 sareng sajabina ti ios 8.0 atanapi anu langkung tiheula, anu ngajantenkeun kuring mikir yén Apple masihan sababaraha kabébasan pikeun mutuskeun yén aranjeunna hoyong ios gratis atanapi henteu (atanapi éta ngan ukur aranjeunna sieun yén anu kajantenan sareng ios 8.0.1 bakal kajantenan) tapi ku cara anu bijaksana pikeun nyingkahan masihan gambar yén éta nyatujuan Jailbreak.

Bahkan upami ku nasib buruk aranjeunna lirén nandatanganan iOS 8.1.2 (anu kuring ngarepkeun aranjeunna moal dugi ka Jailbrek salajengna kaluar) Kuring yakin éta tim sapertos TaiG atanapi anu sanés parantos ditangtoskeun pikeun turun damel sareng mendakan liang anyar anu ngamungkinkeun iOS gratis anu urang resep pisan.

Nyaeta kuring Apple ogé parantos ngalereskeun dina versi ieu bug anu dilaporkeun ku Google Project Zero (Émut yén tim ieu mendakan cacat kaamanan di OS X sareng masihan Apple 3 bulan kanggo ngalereskeunana, anu henteu dilakukeun sareng ayeuna aranjeunna parantos ngajantenkeun aranjeunna umum) anu ngamungkinkeun aplikasi anu kainféksi ngaéksekusi kode anu teu diidinan ku sistem istiméwa dina ios, hal anu pohara bahaya (gaduh sistem atanapi kaistimewaan root sami sareng tiasa ngalakukeun hal anu sami sareng Cydia atanapi tweaks na) sareng ngaapresiasi yén éta tiasa direngsekeun.

Upami anjeun hoyong parios nyalira kerentanan anu parantos didereskeun ku Apple, anjeun kedah lebet link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

32 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Manuel Nolasco Acosta cenahna

    Abdi gaduh ios 7 teu paduli 😁😳👌

    1.    Juan Colilla cenahna

      Alat naon anu anjeun anggo?

      1.    Dani cenahna

        IPhone iphone 5

        1.    Devin Malon cenahna

          iPhone 6 Plus Abdi sanés ucing sapertos anjeun 😉

  2.   Dani cenahna

    Upami anjeun henteu kapikiran, tong muka sungut anjeun, jaman. Inpormasi anu anjeun pasihkeun ka kami wilujeng sumping sareng penting pikeun kami anu henteu acan aya di ios 7. ✌️✌️✌️

    1.    Juan Colilla cenahna

      Hatur nuhun pikeun ngahargaan karya kuring Dani, éta sok pikaresepeun!

    2.    Devin Malon cenahna

      haha olohok euy

  3.   Esteban Ramirez cenahna

    Naha 8.1.2 masih asup?

    1.    Juan Colilla cenahna

      Kanggo ayeuna enya, upami sateuacan jailbreak kanggo iOS 8.1.3 kaluar ditandatanganan dieureunkeun, kuring bakal ngamutahirkeun entri anu ngawartosan 😀

  4.   Ta Juan-ta cenahna

    hiji-hijina hal anu kuring mutahirkeun nyaéta mac sareng perioda

  5.   Yo cenahna

    Kuring bakal pikaresepeun upami pembaruan 8.1.3 parantos ngirangan jumlah mémori anu dikandungna dina iphone, parios pikeun ningali aya langkung seueur ruang sareng teu aya anu tetep sami, henteu aya bédana anu bédana. Kuring anggap éta ngan ukur nguntungkeun jalma anu ngagaduhan 8 gigabyte sabab tina 16 dugi ka langkung mémori tetep sami teu aya parobihan.

  6.   ngajauhan cenahna

    tong hariwang .. pas pisan buka jaibreak ios 8.1.3 ,,, urang cina tina taig sareng perusahaan moal lami ... ..

  7.   Sebastian cenahna

    Sateuacan JB katingalina saé pisan pikeun kuring, kusabab kuring ngagaduhan iPhone 5s kuring henteu pernah ngalakukeun deui sareng sigana langkung saé sareng kuring moal ngalakukeun deui ... sigana teleponna langkung saé, langkung stabil, kuring teu terang ... pendapat pribadi.

  8.   Yo cenahna

    Kuring gaduh iPhone 5s sareng bebeneran berkat jailbreak kuring tiasa ngalakukeun hal-hal SEBASAS sapertos springboard (desktop) sareng layar konci bakal diputer nalika ditempatkeun dina posisi horisontal, tambahkeun langkung seueur ikon kana dok (menu handap) sareng kana papan lincah (duanana garis sareng kolom)… Tambahkeun kana keyboard nomer dina luhur huruf (sapertos keyboard pc) ... hindarkeun ngetik kecap konci unggal kuring unduh ti appstore (kalayan dieusian otomatis) ... ngaganti nami labél tina ikon dina papan lincah…. pilih naon anu kuring hoyong tampilkeun atanapi disumputkeun tina sagala aspek telepon (labél, aplikasi apel nyalira ... jsb sareng sajabana) ... .. hal-hal dasar anu apél ogé tiasa ngijinkeun urang ... .. tapi éta kami henteu tiasa ngalakukeun…

    1.    Juan Colilla cenahna

      Ios gratis 😀

  9.   deepa cenahna

    kumaha carana masang jailbreak pikeun ios8.1.3

  10.   Michael cenahna

    Éta bodo mésér iPhone ngan ukur jailbreak. Anggo Android upami anjeun teu resep ios.

    1.    Juan Colilla cenahna

      Dina résiko dikirim kana saham pikeun koméntar ieu kuring bakal nyarios yén henteu ngaluarkeun masalah ROMS, iOS sareng Jailbreak langkung gratis tibatan Android, sareng dina "gratis" éta kuring kalebet asuransi, kumargi di Android kalayan root anjeun panginten tiasa lakukeun naon anu anjeun pikahoyong, tapi ati-ati, sabab upami anjeun tuang bata anjeun nyalira, di ios nya éta ngaliwat iTunes nganggo balikeun sareng anjeun kéngingkeun iPhone atanapi alat anu anjeun gaduh dugi disegel xD

      1.    Hector cenahna

        Sareng dina Android éta persis sami, éta gumantung kana mérekna tapi di ahir dinten éta sami, éta langkung seueur gratis android, anjeun tiasa masang aplikasi éksternal tanpa sadaya pakakas anu diperyogikeun ku IOS, anjeun tiasa ngédit sadayana rék tanpa kedah masang program pikeun nambihan repos pikeun nambihan program. Sareng upami anjeun gaduh android kumaha anjeun tiasa janten Xiaomi anjeun parantos sadar kaunggulan anu tiasa dipiboga ku Android Sareng pikeun catetan yén kuring pangguna duanana.

  11.   Carlos cenahna

    Naha aya cara pikeun mupus firmware anu diunduh kana iPhone? Abdi henteu badé masangkeunana tapi éta méakkeun tempat di dinya.

    1.    Juan Colilla cenahna

      Aya sababaraha, anu paling saderhana (ngan upami anjeun gaduh jailbreak) nyaéta iCleaner tweak, anu sanésna tina PC, tetepkeun yén kuring bakal nyebarkeun sapertos sababaraha dinten ka payun 😀

  12.   James cenahna

    Iraha dimungkinkeun pikeun ngaunduh jailbreak pikeun ios 8.1.3

  13.   nganggo android cenahna

    Nyatana nyaéta android teu aya babandingan dina kabébasan ngalawan ios, sakumaha anjeun bakal ningali, ogé babaturan anu ngagunakeun kadua sistem, anjeun henteu kedah bunuh diri pikeun nempatkeun seueur program ngan ukur pikeun alat pikeun kaleungitan stabilitas sareng kinerja dina hal umur batré…. Dina android, alesan nomer dina hardware nta batuk alat mémori na janten 4gb mawar adores dalapan inti dugi ka 2.7 jst, éta sistem anu sami janten sakedik dioptimalkeun tapi di tukeran éta masihan kami kabébasan kabébasan tan wates wates set bahaya anu dina pendapat kuring anu hina éta henteu tiasa ngarepkeun yén android kirang gratis sareng langkung teu aman tibatan di ios ps kumargi teu aya anu nyalin atanapi tiasa nampi inpormasi ti anjeun kumargi aranjeunna ngagaduhan kontak langsung sareng kode sareng program anu sami…. Béda sareng android, ngadamel robot kirang bahaya, anu upami éta leres-leres nyaéta kurangna prakték sareng pangetahuan pangguna dina prosés anu peryogi ijab kabul, sapertos ngaleupaskeun telepon sélulér atanapi hal-hal anu ngalangkungan restart saderhana pikeun diaktipkeun modul anu kakeunaan ...

  14.   Rosita cenahna

    Heck, kuring henteu terang sareng kuring ngamutahirkeun IOS 8.1.3 dina iphone 5 sareng ipad. Naha kuring ngagaduhan pilihan pikeun ningkatkeun volume? Éta kadéngé lemah pisan !!!

  15.   Natalia cenahna

    Abdi hoyong terang dimana kuring tiasa JB iPhone 8.1.3 ngabantosan kuring

  16.   anjing DOKI cenahna

    Android pikeun jalma tanpa sumber, ios pikeun jalma anu ngagaduhan sumber

  17.   Jossie cenahna

    Abdi henteu tiasa nurunkeun tingkat ka 8.1.2, naha aya anu terang kunaon?

  18.   Salasa cenahna

    Iraha anjeun tiasa ngaunduh jailbreak kanggo ios 8.1.3 ???

  19.   Zoidberg cenahna

    Abdi gaduh ipad mini wifi, generasi kahiji kalayan ios7. Naha anjeun leres-leres ngaraos ningkatna kinerja dina alat sapertos kuring upami kuring ningkatkeun? Kuring gaduh éta sareng jailbreak sareng kuring henteu ngawadul ngeunaan pagelaranana, kecuali pikeun sababaraha tetes dina fps di buruan anu nganggo grafik tinggi.

  20.   Esteban Lemus cenahna

    Abdi hoyong terang upami jaibreak parantos dileupaskeun pikeun ios 8.1.3
    Abdi ngantosan waleran anjeun pas

    1.    Juan Colilla cenahna

      Réréncangan négatip 🙂 kanggo ayeuna teu aya jailbreak of iOS 8.1.3, 8.2 atanapi 8.3 dugi ka aya béwara salajengna, pas aya, urang wartosan anjeun langsung ^^

  21.   Jonathan cenahna

    Halo, naha aya anu terang iraha waé jailbreak kanggo ios 8.1.3 bakal