Panasaran ngeunaan ios anu anjeun henteu terang: naon anu disumputkeun ikon catetan sora?

catetan sora

Éta dipikaterang ku sadayana yén Apple parantos janten perusahaan anu fokus kana detil alit. Éta mangrupikeun detil alit, anu sababaraha kali parantos aya ngabedakeun faktor anu aya kaitannana sareng perusahaan anu sanés, nunjukkeun perawatan anu sababaraha sareng perusahaan sanésna nempatkeun kana pamekaran produkna sareng dina filosofi umumna.

Éta ogé dipikaterang yén pamekar sareng jalma anu ngurus nyiptakeun produk akhir anu bakal dipendakan ku pangguna, sababaraha kali resep nyéépkeun sakedik "kejutan" anu disumputkeun dina sistem, sahingga sakedik-kedip ieu muncul. kabeneran atanapi ngahaja mendakan aranjeunna.

Salah sahiji "winks" ieu, panginten salah sahiji anu paling dijaga sareng paling henteu diperhatoskeun dugi ka ayeuna, nyaéta anu nyumput ikon memo sora dina ios 7 sareng 8. Alesan anu diperyogikeun lami pisan pikeun dijantenkeun sabab ikonna ngan saukur nunjukkeun naon anu urang ngarepkeun ikon aplikasi rékaman nyaéta: gelombang sora anu bénten-bénten panjangna.

Nanging, Mike Rundle parantos tiasa ningali naon anu sanésna urang bahkan henteu terlintas dina pipikiran urang: yén garis-garis ikon éta tiasa ngagaduhan hartos. Sareng sapertos kitu, sabab sapertos urang mana waé tiasa parios dina iPhone na, upami urang ngucapkeun kecap "Apple" nalika ngarékam catetan sora anyar dina aplikasi, ombak bakal ngabentuk pola anu sami pisan anu nyusun ikon.

Jelas yén jenis hal ieu sanés kabeneran sareng kami henteu ragu yén sababaraha kejutan leutik ieu ogé disumputkeun dina alat anu dijual ayeuna sareng anu seueur nyarios. Leres, maksad kuring teh Apple Watch.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Moisés Marín Uréndez cenahna

    Naon choorrada a….

  2.   Ernesto Navarrete cenahna

    Naon cenah anjeunna henteu baranahan?

  3.   Oscar Hugo Alarcon Arroyo cenahna

    Kumaha anjeun nyarios cenah ??

  4.   Pedro Infante cenahna

    gambar tina ikon sami sareng anu dihontal ku ngarékam mémo sora anyar nyarios kecap «apel»

  5.   Brandon guzman cenahna

    saur apel

  6.   Téori cenahna

    pesen subliminal D ::::… omgggggg D:

  7.   dahareun sareng cinta cenahna

    Halo, kuring sacara teu sengaja ngaleungitkeun ikon ieu tina iPhone sareng kuring henteu terang kumaha ngagentos aplikasi ieu. Abdi peryogi anjeunna mendesak. Dupi anjeun ngabantosan abdi? Hatur nuhun pisan.