Outlook pikeun ios parantos ngadukung akun IMAP

melong

Dina Poé Valentine Outlook pikeun ios diropéa kana versi 1.0.4 pikeun nambihan Pangrojong protokol IMAP, léngkah anu penting pisan pikeun nambihan pangrojong sareng akun email anu langkung seueur.

Kabaruan anu sanés kalebet dina vérsi Outlook pikeun iPhone sareng iPad ieu nyaéta yén ayeuna parantos ditambihan dukungan pikeun kawijakan Pin diatur ku pangurus sérver. Deui, ukuran anu sanés pikeun ningkatkeun kasaluyuan dina konfigurasi anu béda pikeun nyambungkeun kana akun email kami.

Tungtungna, Outlook ningkatkeun pilihan anjeun pikeun aksés na ngalereskeun bug pikeun ngahindaran kacilakaan anu teu disangka-sangka.

Microsoft tohan pisan kana Outlook pikeun ios, nawiskeun kabijakan pembaruan sering pikeun ningkat dina unggal vérsi. Aranjeunna masih gaduh jalan anu panjang tapi upami aranjeunna teras-terasan sapertos kieu, aranjeunna dina jalur anu leres.

Upami anjeun parantos janten pangguna Outlook pikeun ios atanapi anjeun hoyong nyobian, di handap anjeun gaduh link pikeun ngaunduh ti App Store:

Kami ngingetan yén lamun anjeun masih milari aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun ngatur akun email anjeun tina iPhone, di urang kompilasi pangurus email anu pangsaéna pikeun ios anjeun gaduh sababaraha calon anu bakal ngalayanan anjeun. Sanaos masih teu aya manajer email anu sampurna, masing-masing ngagaduhan kautamaan. Sadayana kanggo mendakan anu paling cocog sareng kabutuhan urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pablo cenahna

    Kuring henteu terang naha éta sateuacanna anu saé sabab henteu ngijinkeun kuring, atanapi kuring henteu terang kumaha carana ngalakukeunana, nempatkeun data salaku pangunjung mail anu lebet sareng kaluar anu nyegah email tina disingkronkeun sareng diunduh. Ogé, akun iCloud abdi henteu nunjukkeun kuring sadaya email.

    Wasalam

  2.   Sergio cenahna

    Sababaraha panyawat Podomoro di komunitas Madrid anu terang kumaha ngonpigurasikeun mail institusional (salud.madrid.org), kuring parantos nyobian dina sababaraha cara sareng teu aya jalan ...