Naha 2 GB RAM tina iPhone 7 sareng 3 GB RAM tina iPhone 7 Plus mangaruhan Safari?

iphone-7-plus-vs-iphone-7-bédana-antara-gb-of-ram

Taun kamari, perusahaan anu berbasis di Cupertino ngaluarkeun iPhone munggaran kalayan 2GB RAM, tapi éta sanés alat munggaran perusahaan sabab iPad Air 2 nampi 2GB RAM sataun langkung tiheula. Tes tés anu pangpayunna di Safari antara iPhone 6 Plus sareng iPhone 6s Plus nunjukkeun urang kumaha GB RAM tambahan anu kalebet Apple dina versi s, éta katingali sareng lumayan di Safari, utamina nalika muka sareng nutup tab sareng ngamuat kontén anu sami. Taun ayeuna, saatos peluncuran iPhone 7 Plus kalayan 3 GB RAM, seueur pangguna parantos ngarepkeun yén GB tambahan tiasa mangaruhan kinerja Safari sareng manajemén tab anu parantos kami buka.

Barudak di 9to5Mac parantos ngalaksanakeun tés kinerja Safari sareng tab na antara iPhone 7 kalayan 2 GB RAM sareng iPhone 7 Plus, anu sakumaha urang terang sadayana dikelola ku 3 GB RAM. Apple parantos terang peryogi nambihan GB tambahan supados kaméra duaan anu debut modél Plus tiasa ngatur kamampuan anu ditawarkeun ku dua kaméra anu diwangun kana alat éta.

Sakumaha urang tiasa tingali dina pidéo éta, bédana dina manajemén tab Safari sakedik ditingali, kumargi kadua alatna ngamuat halaman sacara praktis dina waktos anu sami. GB RAM ieu henteu kalebet dina operasi Safari sahenteuna dina pancén ieu. Dina kasempetan ieu, iPhone 7 4,7 inci henteu sakali-kali deui kaganggu dina operasina sabab kajadian dina seueur babandingan anu kadua alatna tunduh.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.