Telepon pidéo sumping kana Facebook Messenger

video-panggero-facebook-messenger

Upami sababaraha dinten ka pengker WhatsApp nampi telepon kanggo sadaya alat basis iOS, deui Facebook Messenger sakali deui payuneun WhatsApp sareng nembé ngaluncurkeun panggilan vidéo ngaliwatan aplikasi. WhatsApp ayeuna ngagaduhan basis pangguna ampir 800 juta pangguna aktip (numutkeun perusahaan) sedengkeun Facebook Messenger, anu dina tempat kadua, mangrupikeun platform olahtalatah pikeun sakitar 600 juta pangguna.

Pikeun nelepon video, urang kedah nganggo tombol kaméra, sayogi di gigireun tombol panggero dina paguneman anu urang paguneman, di belah katuhu luhur layar, sapertos kasus nelepon anu nembe diaktipkeun dina WhatsApp kanggo ios. Henteu kedah gaduh jaringan Wi-Fi kanggo ngagunakeun fungsi ieu, sanaos leres yén éta sok disarankeun nganggo konéksi data 3G atanapi 4G urang.

Fitur anyar ieu sayogi ti ayeuna di nagara-nagara ieu ngalangkungan pembaruan aplikasi: Bélgia, Kanada, Kroasia, Dénmark, Perancis, Yunani, Irlandia, Laos, Lituania, Mexico, Nigeria, Norwegia, Oman, Polandia, Portugal, Inggris, Uruguay sareng Amérika Serikat. Upami anjeun maca leres, Spanyol sanés diantara nagara munggaran anu parantos tiasa nampi panggilan video Facebook Messenger. Numutkeun ka perusahaan, dina sababaraha bulan ka payun, pilihan ieu sayogi di langkung seueur nagara.

Telepon pidéo ngalangkungan Facebook Messenger sayogi paduli alat anu dianggo pikeun ngalaksanakeunana, aranjeunna damel kanggo telepon tina alat ios ka Android atanapi Windows Phone sareng sabalikna. Kali ieu, henteu sapertos anu kajantenan ku nelepon WhatsApp VoIP, jasa anyar ieu parantos diaktipkeun dina sadaya platform sami-sami, henteu paduli platform anu dianggo ku pangguna.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Manuel Nolasco Acosta cenahna

    Yanet Nolasco

  2.   Travis gianetti cenahna

    Sakumaha biasa anu terakhir

  3.   Travis gianetti cenahna
  4.   Juan Miguel Muñoz Castillo cenahna

    Juan Carlos Alarcon Jiménez

  5.   Seba Rodriguez cenahna

    Sakedik telat

  6.   Alejandro cenahna

    Naha aranjeunna nempatkeun nami dina koméntar, henteu aya hubunganana sareng poko? Abdi henteu ngartos?? : - /