Pangguna IPhone 13 ngalaporkeun kasalahan nalika muka konci Apple Watch

Éror nalika muka konci iPhone 13 nganggo Apple Watch

Kadatanganana teh Covid-19 éta mawa seueur parobihan dina kahirupan urang sadidinten. Salah sahijina nyaéta topéng anu parantos aya sareng urang ti saprak mimiti pandemi. Nanging, aksésori ieu ngabatesan sababaraha tindakan anu biasa urang lakukeun unggal dinten, sapertos muka konci iPhone kami nganggo Face ID. Dina bulan April, Apple ngaluncurkeun sistem muka konci ngalangkungan Apple Watch ku cara ngaliwat Face ID nganggo sistem verifikasi anu kadua. Pangguna iPhone 13 anyar ngalaporkeun masalah nalika nganggo pungsi ieu sareng Apple sigana bakal ngaleupaskeun pembaruan pas pikeun ngalereskeunana.

Kasalahan pikeun muka konci iPhone 13 nganggo Apple Watch

Buka konci iPhone nganggo Apple Watch nalika nganggo kulit. Nalika anjeun nganggo topéng sareng Apple Watch, anjeun tiasa angkat sareng ningali iPhone pikeun muka konci éta. Diajar kumaha nyetél sareng nganggo fitur ieu.

Tujuan tina ieu sistem muka konci éta jelas: ulah nganggo Face ID pikeun muka konci terminal. Pikeun ieu, Apple kedah ngagaduhan sistem kaamanan éksternal pikeun mastikeun yén kami anu bakal muka konci iPhone. Sareng ieu dimana Apple Watch sumping anu nampi bewara nalika nyobian muka konci alatna. Saatos mastikeun, urang ngempelkeun papan luncuran tanpa kedah miceun topéng.

Dina jam-jam terakhir pangguna iPhone anyar 13 ngalaman masalah nganggo fitur ieu. Nalika aranjeunna nyobian muka konci ku Apple Watch aranjeunna nampi pesen kasalahan:

Teu tiasa komunikasi sareng Apple Watch. Pastikeun Apple Watch teu dikonci sareng dina pigeulang anjeun, sareng iPhone teu dikonci.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana muka konci iPhone anjeun nganggo topéng sareng Apple Watch

Ngaliwatan reddit sababaraha pangguna parantos tiasa ngartos alesan kasalahan ieu. Sakuduna iPhone 13 ngahasilkeun konci buka konci nalika prosésna dimimitian sareng dikirim ka Apple Watch pikeun muka konci terminal nganggo konci éta. Nanging, kasalahan ieu dialungkeun sabab iPhone 13 henteu tiasa ngahasilkeun konci konci na sareng fungsina lumpuh sareng komunikasi antara kadua alatna henteu lumangsung.

Apple panginten kedah ngaleupaskeun pérsi ios 15 anu diénggalan pikeun méréskeun masalah ieu. Kamungkinan yén upami ti Apple aranjeunna nganggap yén éta kudu direngsekeun gancang-gancang aranjeunna bakal nganggap peluncuran ios 15.0.1. Upami teu kitu, aranjeunna bakal ngantosan vérsi ios 15.1 anu bakal nyandak deui sababaraha fungsi sapertos SharePlay anu dipiceun dina tahapan pamungkas betas pangembang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Darth koul cenahna

    Abdi gaduh masalah anu sami. Abdi parantos ngantosan pembaruan.

  2.   Antonio cenahna

    Éta kajadian ka kuring ku maksimal 13 pro

  3.   Esteban Gonzalez cenahna

    Mémang, kuring salah sahiji anu kapangaruhan ku masalah ieu. Kuring miharep éta ngajawabna gancang, henteu ditarima yén kasulitan sapertos kieu lumangsung dina alat anu harga ieu.

  4.   Jesus R. cenahna

    Aranjeunna ngajalankeun kami gélo. Sakabéh transfer parantos sampurna, kecuali pikeun Movistar eSIM éta
    Aranjeunna tetep ngajantenkeun anjeun ngalangkungan kotak, sareng muka konci ku topéng anu matak urang gélo.

  5.   Ivan cenahna

    Kuring ngumbar ku mulangkeun iPhone sareng saatos malikkeun éta salaku iPhone énggal sareng muka cadangan, sadaya ieu dibantuan ku Apple sareng éta lumaku pikeun kuring kuring gaduh iPhone 13pro

  6.   Guillem cenahna

    Éta ogé henteu ngantep kuring ngonpigurasikeunana pikeun muka konci Mac. Abdi ngagaduhan kasalahan anu sami.

  7.   Belen cenahna

    Abdi henteu ngantep kuring nganggo IPhone 13 ogé !!!! Kuring parantos nyobian sadayana, mulangkeun, mupus, ngareset kadua alat boh anu henteu