Tampilan Pangsaéna dina Panghargaan Telepon: iPhone 14 Pro Max

Layar iPhone 14 Pro Max

Ieu jelas yén terminal telepon Apple anyar téh nyata "sato galak". Urang nyanghareupan salah sahiji terminal pangalusna dina pasaran. Kalawan teu loba teuing inovasi, tapi cukup nyieun liang diantara pangalusna. Nyatana, iPhone 14 mangrupikeun telepon patokan ngalawan pesaingna. Kami parantos mimiti ningali sabaraha telepon anyar anu ngalaksanakeun Pulo Dinamis anu kasohor, tapi di luhur sadayana urang terang yén aranjeunna bakal nyobian nyalin sadayana anu aranjeunna tiasa. Tapi aya hiji hal anu aranjeunna moal tiasa nyalin sareng éta kualitasna. Éta sababna dina kasus iPhone 14 Pro Max, Eta geus nyokot tempat kahiji ku meunang judul layar pangalusna dina telepon a.

dumasar kana Téknologi Témbongkeun Taunan DisplayMate Shoot-Out, iPhone 14 Pro Max parantos didamel kalayan judul: «DisplayMate Best Smartphone Display Award», anu parantos janten terminal telepon kalayan layar pangsaéna, kalayan rating A + Display Performance. Ku cara kieu ayeuna iPhone 14 Pro Max éta ngagentos juara taun ka tukang, iPhone 13 Pro Max. Sagalana tetep di imah. Kabeneran aya teu kurang anu diperkirakeun tina modél énggal ieu, nganggap yén iPhone 13 parantos kéngingkeun sareng 14 langkung saé.

Dina nguji pikeun pangajén, DisplayMate mendakan yén iPhone 14 Pro Max sanggup ngahontal kacaangan maksimum 2.300 nits, langkung ti dua kali tina iPhone 13 Pro Max. Perusahaan. sacara resmi ngumumkeun yén kacaangan maksimum anu bakal dihontal nyaéta 2.000 nits, ku kituna tés malah ngaleuwihan pedoman resmi. Kacaangan HDR muncak dina 1,590 nits, nurutkeun DisplayMate. Éta paningkatan 33 persén dibandingkeun modél saméméhna.

Urang rinci sagala kategori di mana manéhna nyokot posisi kahiji:

  • akurasi Greater tina warna bodas
  • Precision pangluhurna warna mutlak
  • Parobahan pangleutikna dina akurasi warna kalawan APL
  • robah warna ka warna maksimum leutik kalawan APL
  • akurasi pangluhurna kontras gambar jeung akurasi skala inténsitas
  • Parobahan pangleutikna dina kontras gambar jeung einténsitas skala kalawan APL
  • Parobahan pangleutikna dina luminance maksimum kalawan APL
  • kacaangan layar pinuh leuwih luhur pikeun smartphone OLED
  • kacaangan maksimum layar luhur
  • Hubungan tina kontras pangluhurna
  • Reflectance layar handap
  • Klasifikasi tina kontras nu leuwih luhur dina lampu ambient
  • budak leutik variasi kacaangan kalawan sudut nempoan
  • budak leutik variasi warna bodas kalawan sudut nempoan
  • resolusi maksimum tina layar bisa ditempo

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.