Pangiklan mimiti ninggalkeun platform Apple

apel Anjeunna parantos damel mangbulan-bulan pikeun ngajantenkeun iklan langkung "sah" sareng ngahargaan alat urang, hal anu kami terang parantos lumayan saé ti saprak urang ningali CEO Facebook ngadu'a ngeunaan éta. Naon waé anu tungtungna nyusahkeun Facebook nyaéta turun tangan anu langkung saé pikeun urang salaku masarakat.

Dina hal ieu, reformasi privasi di ios hartosna yén perusahaan ayeuna langkung seueur nanem modalkeun iklan anu diarahkeun ka pangguna Android sareng ninggali platform Apple. Tanpa diragukeun, gerakan anu urang tiasa ngartos salaku kasuksésan langsung tina rencana Apple, émut kanggo mencét "tanyakeun aplikasi na sanés ngalacak."

ti Wall Street Journal nunjukkeun yén harga iklan anu nargétkeun pikeun pangguna ios parantos turun, bari harga iklan anu nargétkeun pikeun pangguna Android parantos ningkat, alesan na jelas, langkung gampang pikeun ngaidentipikasi sareng néwak pangguna Android ku sababaraha ukuran privasi anu ngagaduhan alat-alat ieu, dijual ka Google ti saprak aranjeunna dilahirkeun.

Pangiklan kaleungitan seueur inpormasi anu ngajantenkeun iklan ios janten pikaresepeun, ayeuna sistem ngabatesan aksés sareng pangguna ngagaduhan kendali pikeun aranjeunna. Dina sababaraha bulan terakhir, pembeli iklan parantos fokus kana usaha dina iklan Android, anu sigana langkung épéktip, laun-laun ninggali platform ios.

Tanpa ngalangkungan, dina Facebook aya paningkatan sakitar 20% dina inpormasi pikeun iklan dina alat Android, 20% sami anu murag antara Mei sareng Juni pikeun pangguna ios kumargi parantos dikonfirmasi yén paningkatan anu dilaksanakeun dina ios 14.5 sareng 14.6 dina tingkat privasi parantos épéktip. Apple parantos nyumbang sakedik pikeun ngadamel ieu dunya anu langkung saé, naha anu sanés ngadaptar?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.