Pangiriman Apple Watch Series 7 parantos badé Nopémber

Apple henteu bakal ngaleungitkeun krisis global ku gampang kitu kakurangan chip. Sanaos leres yén parantos aya prosesor pikeun ngadamel sakumpulan munggaran iPhone 13 anu cukup ageung pikeun tahan tarik paréntah anu mimiti, ku Apple Watch ieu henteu acan kajadian.

Teu biasa pikeun Apple ngaluncurkeun alat anyar sareng henteu gaduh saham langsung dikirim. Dua faktor mangaruhan ieu: kakurangan prosésor global, sareng sajumlah ageung kombinasi anu béda antara bérés sareng sabuk anu anjeun tiasa mesen ti Apple Watch Series 7.

Jelas yén Apple ngagaduhan masalah produksi pikeun Apple Watch Series anyar 7. Kami parantos ngaraosan yén dina acara «California Streaming»Séptémber kamari. Dina keynote ieu, serial anyar smartwatch perusahaan dipasihkeun, tapi tanpa aya tanggal peluncuran. Aranjeunna ngan ukur nyarios bakal dijual di Oktober. Malah aranjeunna nyalira terang nalika éta bakal ngagaduhan unit munggaran didamel. Kasus anu teu biasa di perusahaan.

Sareng buktosna yén masalah manufaktur teras-terasan nyaéta yén parantos diical dinten ayeuna, sareng ayeuna tiasa disimpen, kalayan pangiriman munggaran dijadwalkeun pikeun 15 Oktober. Dina sababaraha jam, perusahaan parantos sacara praktis séépKusabab seueur kombinasi trim sareng tali anu langkung umum parantos gaduh tanggal pangiriman dina akhir bulan Oktober atanapi bahkan pertengahan Nopémber. Hal anu anéh pisan di Apple.

Salah sahiji alesanna tiasa loba kombinasi anu béda anu anjeun tiasa nyungkeun ti Apple Watch Series 7, janten sesah pikeun gaduh saham sadayana, tapi anu leresna nyaéta keragaman ieu parantos aya, sareng teu kantos aya masalah saham dina dinten anu sami dina peluncuran séri anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.