Pangu ayeuna ngamungkinkeun anjeun masangkeun Cydia dina ios 8

 

Pangu

Momen anu anjeun sadayana ngarepkeun parantos sumping: kami parantos jailbreak pikeun ios 8 sareng ogé parantos ngamungkinkeun anjeun masangkeun Cydia otomatis, tanpa kedah instalasi manual toko tweaks ngalangkungan SSH atanapi paréntah terminal.

Pikeun masang Cydia dina iPhone atanapi iPad anjeun nganggo ios 8Anjeun ngan saukur kedah muka aplikasi Pangu anu anjeun gaduh dina layar utama alat anjeun sareng di sana anjeun bakal ngagaduhan aksés kana pamasangan versi 1.1.14 tina Cydia, nyaéta anu cocog sareng versi mobile anu pangénggalna. sistem operasi ti Apple.

Upami anjeun badé ngalakukeun jailbreak alat ios 8 anjeun pikeun kahiji kalina, anjeun bakal kedah unduh alat Pangu kanggo Windows, jailbreak, teras pasang Cydia nuturkeun léngkah-léngkah anu dibahas di luhur.

Mudah-mudahan dina sababaraha dinten ka payun, tim anu aya di tukangeun Pangu bakal nawiskeun kami a vérsi aplikasi anjeun pikeun Mac. Ieu penting pisan pikeun nyegah kedah nganggo virtualisasi Windows dina komputer Apple, nyaéta, urang tiasa teras-terasan naros ka sobat atanapi baraya anu ngagaduhan komputer Windows pikeun kapentingan éta.

Alat anu cocog sareng jailbreak untedeed kanggo ios 8

Pangu iOS 8

Jailbreak dilarapkeun ku Pangu nyaéta untéter, nyaéta, teu perlu nyambungkeun alat kana komputer unggal-unggal urang hurung deui. Salaku tambahan, éta cocog sareng daptar iPhones sareng iPads ieu anu parantos masang versi ios 8 anu parantos dileupaskeun dugi ka ayeuna:

  • iPod Toél 5G
  • iPhone 4s
  • iPhone 5 / 5c / 5s
  • iPhone 6 / 6 Ditambah
  • iPad Mini / iPad Mini 2 / iPad Mini 3
  • iPad / iPad Air / iPad Air 2

Pikeun ngaunduh - Pangu8 1.0.1 pikeun Windows


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

37 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Josue cenahna

    naha stabil pikeun iphone 6 plus?

  2.   Yesus Manuel Blazquez cenahna

    Siiiiiiiiiiii… .a jailbreak ………

  3.   naha cenahna

    Naha vérsi ieu sami sareng anu sateuacanna atanapi naha ngalereskeun bug?

  4.   Adrian cenahna

    Ayeuna patarosan naha éta patut dina iPhone 6 plus?
    Daptar aplikasi penting pikeun pemula ???

    1.    devilsoujiro cenahna

      halo adrián: hargana pikeun iphone mana waé, tapi masih seueur aplikasi penting anu henteu diénggalan, contona aplikasi singkronisasi anu ngamungkinkeun aplikasi anu mayar dipasang. salam

  5.   blas cenahna

    Nya, kuring masihan masang cydia sareng kuring kéngingkeun layar kosong ...

  6.   Aitor Aleixandre Badenes cenahna

    tapi naha substrat mobie ogé parantos diupdate?

    1.    devilsoujiro cenahna

      substrat hapé parantos diénggalan.

  7.   khan cenahna

    Dupi anjeun nyerat tulisan ngeunaan tweak ieu? Éta ngan ukur démo, tapi kuring rada pikaresepeun.
    http://www.evad3rs.net/2014/10/Apple-Watch-Interface-on-iPhone.html
    Hiji salam.

    1.    Nacho cenahna

      Kami ngobrol ngeunaan anjeunna sababaraha dinten ka pengker: https://www.actualidadiphone.com/2014/10/29/el-diseno-del-apple-watch-en-tu-iphone-gracias-a-un-tweak/

      Salam!

      1.    khan cenahna

        Hapunten, kuring sono kana tulisan.
        Salam.

  8.   LaPuti cenahna

    Kuring bakal ngalakukeun JB dina dinten Sabtu…. Anjeun kedah tingali naha aya pembaruan énggal pikeun Cydia sareng Pangu

  9.   jet 2002 cenahna

    Buenas tardes. Jalma anu nyieun Jailbreak anu diarepkeun sababaraha dinten ka pengker sareng masang Cydia sacara manual .. Naha urang kedah ngapdet ku ngaklik ikon cydia dina pangu atanapi naha urang ngantepkeun jailbreak na sareng cydia na dipasang sacara manual sapertos kitu? ... Dina sanésna kecap .... Naha pantes dipulihkeun sareng jailbreak sareng cydia parantos napel kana Pangu atanapi naha urang tetep nganggo "cydia manual" kami? Mana anu langkung mantep? nuhun sateuacanna

    1.    Violet biru cenahna

      Anjeun kedah ngomean cydia tina ikon na éta sadayana anu kuring sayang.

  10.   Mauro zahonero cenahna

    Tapi upami éta masih versi 1.0.1 anu medal sababaraha dinten ka pengker, leres? Kuduna mah 1.1? Hayu urang tingali naha kuring badé ngamutahirkeun iPhone 8s abdi ka IOS5 sareng kuring badé ngaco ... ..

  11.   jet 2002 cenahna

    Dipariksa. Henteu perlu dipasang deui jailbreak, kuring ngan ukur kedah ngalebetkeun cydia (diatur sacara manual) sareng éta parantos diénggalan kana vérsi anu pangénggalna ...... kahadéan…

  12.   Pablo cenahna

    Halo, konsultasi .. Kuring nyambungkeun 5-an kuring sareng program henteu mikawanohna, kuring henteu ngajagaan kode, atanapi touch ID ogé dinonaktipkeun pikeun milarian telepon abdi. Naon anu tiasa janten?

    1.    Bobby dillon cenahna

      Pablo, pasang édisi iTunes anu pang anyarna supados aplikasi ngenalkeun alat anjeun, saatos éta dipasang, buka deui aplikasi éta! salam

    2.    devilsoujiro cenahna

      Upami anjeun diénggalan ngalangkungan OTA sakapeung éta ngagaduhan masalah, langkung saé deui mulangkeun salaku alat anyar.

  13.   Jaime cenahna

    sigana versi ieu masih teu stabil alat kuring (5S) parantos di blok langkung ti 20 menit

    1.    Bobby dillon cenahna

      Jaime, upami iPhone anjeun parantos nyangkut dina blok henteu aya jalan pikeun ngalereskeunana, anjeun kedah mulangkeunana, saatos malikkeunana, lakukeun jailbreak deui, pasang cydia sareng sateuacan anjeun muka nganggo tambalan ieu: http://www.jailbreaknation.com/pangu8-bootloop-fix-do-not-open-cydia-until-you-have-done-this

      Salam!

  14.   David cenahna

    Naha anjeun terang naha anjeun kedah mulangkeun upami atanapi upami iphone 6 plus kanggo tiasa ngalaksanakeunana? esque panjara munggaran dina ipad ngajantenkeun kuring malikkeun.

  15.   Aom cenahna

    Dina iPhone 5 kuring masang jailbreak
    Tapi masalah dibéréskeun
    CYberduck moal ngagaduhan 'm ngirim order'
    Sareng éta henteu masihan kuring bantosan ???

    1.    Saúl Pardo Cdt O̲̲̅̅f̲̲̅̅i̲̲̅̅c̲̲̅̅i̲̲̅̅a̲̲̅̅l̲̲̅̅'̲̲̅̅F̲̲̅̅b̲̲̅̅ cenahna

      Kalayan pembaruan énggal ieu anjeun moal kedah ngalakukeun naon-naon deui, anjeun ngan ukur ngalakukeun jailbreak sareng dina aplikasi pangu (dina iPhone anjeun) katingalina masang cydia.

  16.   Kial cenahna

    Saé pisan !! Kuring nembé ngalakukeun jailbreak sareng sadayana sampurna. Sakali cydia dipasang, naha anjeun tiasa ngahapus pangu dipasang dina iphone atanapi disarankeun pikeun ngantepkeun éta dipasang?

  17.   Danny cenahna

    patarosan .. kanggo ipad 3 naha tiasa jailbreak nganggo pangu? ... di dinya éta nyarios ipad tapi henteu netepkeun modél mana. hatur nuhun

  18.   Napoleon cenahna

    repository parantos dianggo?

  19.   Armando cenahna

    wooow on my iPhone 5 it works great… it goes very fast (backup, restore, jailbreak and return the backup) it is without a doubt the best since ios 7… Kuring ngan ukur ngagaduhan patarosan ngeunaan naon anu kedah dilakukeun ku 2 aplikasi pangu?

  20.   Stejeda cenahna

    Abdi hoyong pisan jailbreak iPhone 6 kuring, ngan ukur nempatkeun aktivator sareng iGotYa, tapi éta méré kuring seueur mikirkeun jailbreak chinorro sareng percanten yén teu aya inpormasi ngeunaan touchID atanapi kartu anu urang simpen pikeun éta. ApplePay. Naha aya anu terang upami aya jinis jaminan sareng pangu?

  21.   NiRiCa cenahna

    Hallelujah !!! Activator, CCControls sareng sababaraha deui

  22.   Frans cenahna

    Halo kamari kuring jailbreak sadayana saé tapi sakali di jero cydia éta naros kuring pikeun ngapdet paket dasarna tapi éta ngalangkungan kode kasalahan Dpkg 2 kasalahan anu kajantenan kuring duanana di iPad mini sareng iPhone 5 duanana sareng ios8.1 kanggo iTunes solusi naon waé

  23.   Alvaro cenahna

    Saha anu terang, Punten !!!, upami NDS4IOS damel di IOS8 jailbreak ???
    PUNTEN!!!!

  24.   dervatii cenahna

    Wilujeng siang.

    Nalika kuring muka alat Pangu kuring kéngingkeun tanda tanya di luhur sareng antara tanda-tandana éta nyatakeun TOUCH ID, persis ieu:

    ???????? »-« Touch ID ??? »???» ??? »!

    Tombol di handap pikeun panjara abu-abu, sabab ditumpurkeun. Nalika kuring nyambungkeun iphone 6 kuring henteu aya kajadian.

    Saha waé anu terang naon anu tiasa kajantenan?

  25.   Sergio cenahna

    Wilujeng wengi,

    IPhone 6 parantos ngagantung dina kuring nalika ngajalankeun (kusabab kabodoan, éta mangrupikeun iphone munggaran kuring) operasi ieu:

    -Mulihkeun deui mobile sareng nuturkeun sadaya léngkah pikeun masang jailbreak sareng cydia pangu 1.1 (versi pangénggalna)

    Di dieu masalahna timbul:

    -Dihaturkeun (hapus eusi sareng setelan) tina hapé, upami anjeun terang yén ku jailbreak éta kedahna ti iTunes sareng éta parantos ngagantung dina layar apel kalayan palang tanpa ngalih tina restorasi ...

    - Nalika nyambungkeun kana iTunes pikeun nyobaan dicandak ... éta ngawartosan yén sim diblokir, pikeun muka konci na pasang deui iphone tapi nalika ngagantung kuring henteu tiasa muka konci sim. Upami kuring ngaleungitkeun SIM, iTunes henteu kéngingkeun kuring ogé, éta bakal naroskeun ka kuring pikeun nyelapkeun hiji (nalika sadayana ieu kajantenan, layar masih ngagantung sareng bilah apel sareng mobil)

    Kuring parantos nyobian bumi + lampu dina sarébu cara ... punten ngabantosan kuring nekat ...

  26.   rafalin cenahna

    tinggalkeun bumi diteken ditambah hurungkeun nepi ka pareum, teras pencét waé bumi sareng éta bakal angkat ka modeu restorasi, sakali anjeun tiasa sambungkeun sareng balikeun deui

  27.   Sergio cenahna

    Hatur nuhun pisan rafalin, kuring ningali hal anu sami dina halaman wéb tapi ngarujuk kana iPhone 3G.

    Kuring parantos ngulang prosés éta anu anjeun carioskeun ku cara ieu:
    - hurungkeun iphone, éta hurungkeun sareng ngagantung dina modeu pamulihan nganggo bilah prosés tanpa maju
    - Kuring nyolok itunes, éta ngakuan tapi éta naroskeun ka kuring pikeun sim (digantungkeun teu tiasa lebetkeun kode pim)
    - dipasang sareng pesen di iTunes pikeun muka konci pulsa sim: hurungkeun + bumi sakitar 10 detik dugi ka hideung, maka kuring ngaleupaskeun hurungkeun sareng tetep di bumi tanpa ngaleupaskeun 15 detik deui.
    - Nembongan dina pesen di iTunes yén iphone parantos dikenal dina modeu pamulihan sareng pilihan kanggo mikeun éta kanggo mulangkeun iphone tina iTunes ...

    Kuring gaduh tilu dibalikeun sareng diuji, dugi ka ayeuna sadayana ok ...

    Hatur nuhun pisan, anjeun sababaraha bintang

  28.   Yesus cenahna

    Éta parantos kajantenan kuring sami sareng Sergio sareng iphone 5s kuring, kuring ngalaksanakeun sagala léngkah anu leres. sareng nalika kuring ngagaduhan cydia di darmaga, kuring masihan pikeun ngapdetkeun cydia, éta dihurungkeun deui sareng kosong sareng apel. Kuring bakal balikkeun deui pikeun ningali naon anu lumangsung…. tapi katingalina henteu saé.