Pangu netepkeun janjina sareng ngaleupaskeun jailbreak pikeun tvOS 9.0.1

Pangu jailbreak Sakumaha jangji minggu kamari, Pangu parantos ngaleupaskeun jailbreak pikeun Apple TV generasi kaopat. Versi anu aranjeunna ngaluarkeun alat ieu nyaéta tvOS 9.0-9.0.1 sareng aranjeunna parantos ngalakukeun dua dinten saatos sékrési tvOS 9.2, janten sababaraha pangguna bakal masang vérsi éta sistem operasi tina set-top-box panganyarna Apple. . Bisi naon waé, Pangu parantos nyarios yén alat ieu langkung difokuskeun pamekar tibatan anu sanés.

Kumaha carana tiasa janten Xcode diperyogikeun, alat anyar ieu parantos dileupaskeun pikeun Mac sareng dina waktos ayeuna aranjeunna henteu ngarencanakeun ngaleupaskeun vérsi pikeun Windows. Alatna ayeuna sayogi tina halaman Pangu di.pangu.io, dimana ogé aya pitunjuk anu ngajelaskeun kumaha cara masang alat ieu dina Apple TV generasi kaopat. Pikeun masang jailbreak ieu anjeun kedah gaduh kabel USB-C, tanpa ATV4 henteu tiasa nyambung kana Mac.

Pangu ngaluncurkeun jailbreak pikeun Apple TV 4, tapi pikeun pangembang

Maksud Pangu nyaéta ngamungkinkeun para pangembang ngamimitian uji modifikasi anjeun dina kotak set-top terakhir di blok. Aranjeunna ogé parantos ngaluarkeun alat ieu pikeun pangembang nyobian porting mods ios ka tvOS. Kalayan henteu aya eusi pikeun dipasang, éta henteu disarankeun atanapi bahkan ngémutan ngalakukeun jailbreak ieu ka Apple TV 4, henteu dina waktos ayeuna.

Apple TV 4 parantos dijual ti Oktober 2015, janten waktos Pangu ngan 5 bulan (asumsina aranjeunna nyobian ti saprak éta) jailbreak éta. Di sisi anu sanésna, aranjeunna ngaleupaskeun jailbreak pikeun ios 9.1 sareng ngaleupaskeun pikeun vérsi éta sabab ios 9.2 parantos ngaliput mangpaatkeun perlu ngalakukeun jailbreak éta, hal anu sigana ogé kajantenan di tvOS 9.2. Kalayan dina pipikiran ieu, aranjeunna pasti henteu miceun nanaon mangpaatkeun dina versi tvOS anu sakedik pangguna bakal dipasang.

Kami émut yén Apple TV generasi katilu henteu pernah rusak, janten ieu mangrupikeun warta anu saé. Urang bakal badé ngamimitian ningali naon anu dimungkinkeun ku pangembang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   IOS 5 Salamina cenahna

    Warta anu saé, atv4 anjeun badé dileupaskeun ti panjara 😉

  2.   momo cenahna

    Sareng kumaha upami ios 9.3 éta ????

    1.    Alberto Cordoba Carmona cenahna

      Henteu dipikaterang upami éta bakal dileupaskeun kanggo ios 9.3 atanapi 9.2.1. Abdi dina 9.2.1 upami aranjeunna ngaleupaskeun alat ayeuna-ayeuna