Pangu ngajalankeun versi anyar pakakasna nganggo versi Cydia panganyarna

pangu-jailbreak

Pangu nembé ngaluarkeun versi anyar na pakakas jailbreak ka alat ios nganggo ios 9.0-9.0.2 kalayan novelty utama anu kalebet dina versi panganyarna tina Cydia. Warta anu goréng diteraskeun pikeun pangguna Mac, kusabab status vérsi ieu diteruskeun ku tanda "datang", hal anu urang kedah percanten, kumargi jailbreak iOS 8.x henteu Butuh waktos anu lami pikeun ngaleupaskeun versi Mac. dileupaskeun sateuacan TaiG, tim peretas Cina jawab jailbreaking versi sateuacanna tina ios. Dihandap ieu anjeun gaduh daptar berita lengkep dina vérsi 1.2.0 tina Pangu Jailbreak 9.

Naon Anyar di Pangu Jailbreak 9 v1.2.0

  • Ngawengku versi panganyarna tina Cydia sareng tambalan énggal anu ngalereskeun kacilakaan nalika muka sababaraha URL dina MobileSafari.
  • Ngalereskeun bug dina 'Setélan / iCloud / Panyimpenan / Atur panyimpenan anu teu ngamungkinkeun anjeun lebet
  • Pangguna anu parantos jailbroken iPhone, iPod atanapi iPad urang kedah waé ngalebetkeun Cydia, ngantosan bungkus na kanggo diénggalan sareng masang "Pangu 9.0.x Untether" sareng "Patcyh". Teu kedah jailbreak deui.

"Patcyh" kuring (anu mimitina mah panginten aya salah éjahan) sanés diupdate dinten ayeuna, tapi saur kuring émut éta dirénggalan sababaraha dinten ka pengker nalika Saurik nganyarkeun Cydia minggu kamari. Upami anjeun henteu acan ngalakukeun jailbreak, tapi anjeun mikir ngeunaan éta, anjeun tiasa nuturkeun kami Tutorial pikeun jailbreak ios 9.0-9-0.2. Sareng terang tweak mana anu cocog sareng ios 9, anjeun tiasa nganjang ka daptar tweaks cocog sareng ios 9 (VI).

Anjeun tiasa ngaunduh vérsi 1.2.0 tina Pangu Jailbreak 9 tina wéb en.pangu.io.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.