Pangu nunjukkeun Jailbreak pikeun ios 8.4.1

Jailbreak-ios-8-4-1

iOS 8.4.1 parantos sareng kami ngan saminggu sareng urang parantos ngagaduhan Jailbreak, atanapi langkung saéna, Pangu gaduhna, tim peretas anu sasarengan sareng TaiG, protagonis utama dina Jailbreaks anu terakhir. Ieu parantos dipikaterang nalika konperénsi terakhir di HackPwn, rapat dimana aranjeunna nyarioskeun perkawis masalah kaamanan sareng, sapertos anjeun tiasa tingali dina gambar, parantos nunjukkeun yén aranjeunna ngagaduhan Jailbreak kanggo ios 8.4.1. Iraha urang bakal sayogi?

Pangu teu masihan langkung seueur rinci ngeunaan jailbreak ieu, atanapi tanggal pelepasan, atanapi bahkan upami éta bakal diluncurkeun. Teu mungkin yén dina sababaraha minggu saatos Apple ngaleupaskeun ios 9, tim peretas Cina bakal ngaleupaskeun jailbreak sagala. Éta mungkin éta Exploits ieu dipaké pikeun Jailbreak ios 9, janten hal anu paling masuk akal pikeun dilakukeun nyaéta ngantosan vérsi umum pikeun sistem operasi anyar ieu sayogi teras ngaluncurkeun Jailbreak anu leres pikeun éta. Upami teu kitu, yén Apple parantos ngalereskeun kalemahan kaamanan sareng Jailbreak kalayan ios 9 henteu valid, maka éta ogé tiasa ngaluncurkeun Jailbreak pikeun ios 8.4.1, pikeun anu henteu hoyong ngapdet kana versi anyar ios sareng langkung milih lengket kalayan versi anu aranjeunna tiasa masangkeun Cydia.

Kami bakal teras ngupingkeun beja ngeunaan Jailbreak anyar ieu. Kami ogé ngingetan yén dina waktos ieu anjeun masih tiasa masang ios 8.4 dina alat kami, saprak Apple masih nandatanganan vérsi lami ieu. Janten upami anjeun parantos ngapdet kana ios 8.4.1 ku teu dihaja, anjeun masih tiasa menerkeun sareng nurunkeun tingkat ka ios 8.4. Anjeun gaduh sadayana detil, tautan unduh file sareng gambar ngeunaan cara ngalakukeun ieu «downgrade» (mundur) dina tutorial anu kami nyebarkeun sababaraha dinten ka pengker sareng anjeun parantos sayogi di link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.