Counterpoint Research nyatakeun yén Apple Watch masih # 1

Apple Watch Series 3

Smartwatches sumping sababaraha taun ka pengker sareng urang leres-leres tiasa nyebatkeun yén Apple mangrupikeun perusahaan anu ngantosan paling lami pikeun ngaluncurkeun smartwatch na. Dina awal na, anu tiasa dibaca nyaéta: «éta sami sareng sésana», «henteu langkung saé dibanding batur», «mahal teuing kanggo naon anu ditawarkeun», jst ... Tapi mangtaun-taun Apple Watch parantos kéngingkeun pangsa pasar sareng pangguna, dinten ayeuna Apple nonton Tanpa gaduh data penjualan resmi ti perusahaan nyalira, urang tiasa nyarios yén pasar anggoanana angger.

Data anyar tina Counterpoint Research negeskeun

Basis pangguna Apple Watch ayeuna parantos ngaleuwihan 100 juta sareng teguh Cupertino parantos lami nyepeng posisi nomer hiji na dina industri pakai. Sanaos sadayana ieu, perusahaan sapertos Counterpoint Research, nalungtik pasar pikeun ningali gerakan alat-alat sareng pikeun anu kaopat belas waktos aranjeunna terus nunjukkeun yén Apple Watch mangrupikeun produk anu paling laris dina hal jam tangan pinter.

Nunjukkeun pamulihan lengkep tina COVID-19, pangiriman smartwatch global dina kuartal kadua taun ieu naik 27% dibandingkeun sareng période anu sami taun kamari. Sacara umum, Apple kaleungitan pangsa pasar kusabab persaingan ningkat ti perusahaan di Cina sareng India, tapi aranjeunna tetep pangkat kahiji di industri.

Numutkeun data anu ditingalikeun, Apple gaduh pangsa pasar 28% dina pakean, dibandingkeun sareng 30,1% dina kuartal anu sami taun kamari. Amérika Serikat tetep jadi pasar konci pikeun Apple Watch sareng kamajuan kaséhatan anyar anu dilaksanakeun dina bentuk sénsor anu ngatur supaya jam tangan di luhur tina penjualan. Upami anjeun hoyong ningali sadaya data Counterpoint anjeun tiasa aksés tina tautan ieu. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.