Pencipta PUBG ngagugat Apple sareng Google kusabab henteu ngahapus Seuneu Gratis ti tokona

PUBG

PUBG mangrupikeun judul battle royale anu munggaran ngapopulérkeun genre ieu ka sakuliah dunya, najan H1Z1 anu mimiti ngagunakeun éta. Saprak harita, loba kaulinan séjén geus dituturkeun kayaning Fortnite, Apex, Call of Kawajiban: Warzone ...

pamekar PUBG Krafton Inc ti Koréa Kidul sarta PUBG Santa Monica geus Filed a Keluhan ngalawan Apple sareng Google pikeun ngahaja ignoring nu clones béda sadia dina duanana toko, keur Free Fire, ti developer Garena Online, nu gugatan ieu fokus.

Sakumaha anu tiasa dibaca dina gugatan, Krafton Inc henteu ngan ukur hoyong kaulinan dipiceun tina toko Apple sareng Google, tapi ogé, merlukeun santunan finansial. Éta ogé nyuhunkeun yén, salian pikeun narik judul Seuneu Gratis, versi sanés tina kaulinan anu judulna Free Fire Max ogé ditarik.

Reuters nyatakeun yén Free Fire ngagunakeun rupa-rupa aspék hak cipta tina PUBGkayaning struktur kaulinan, item, parabot, jeung lokasi.

Dina gugatan anu sami, sareng anu mangaruhan Google, éta ogé ngabutuhkeun aranjeunna dipiceun tina YouTube sadaya pidéo tina judul ieu sareng dramatisasi aksi langsung dumasar kana kaulinan.

Krafton sareng PUBG nyatakeun yén ratusan juta salinan Seuneu Gratis parantos disebarkeun ngaliwatan App Store sareng Google Play, anu parantos ngarugikeun Garena sababaraha. panghasilan leuwih ti 100 juta dollar ngan di Amérika Serikat salami tilu bulan mimiti 2021.

Upami kuring émut leres, Seuneu Gratis pencét App Store teu lami saatos PUBG. Upami anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun maénkeun dua judul, anjeun tiasa jelas kumaha Free Fire mangrupikeun salinan kasar tina PUBG, kalawan grafik lousy jeung sora.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.