i-Caseboard, keyboard latar dina basa Spanyol pikeun iPad

Kami nampilkeun anjeun i-Caseboard, keyboard anu dirancang khusus pikeun iPad Air Éta ngagaduhan sababaraha ciri anu ngabédakeunana tina seueur modél sanés anu aya di pasar, diantarana urang pasti tiasa nyorot lampu tukangeun konci, hal anu sagigireun praktis pisan pikeun tiasa nyerat kalayan raoseun tanpa ngaganggu batur sakamarna ngahurungkeun lampu, éta méré sentuhan éstétis anu pohara pikaresepeun. Upami anjeun milari keyboard anu sanés anu ngajantenkeun iPad Air anjeun janten anu langkung mirip sareng Macbook Pro, i-Caseboard mangrupikeun jalan kaluar anjeun, sareng ogé ayeuna kalayan tawaran anu leres-leres pikaresepeun.

icaseboard-1

i-Caseboard mangrupikeun keyboard anu cocog sareng Bluetooth 3.0, anu ngamungkinkeun nyapasangkeun sareng iPad Air urang janten saleresna saderhana, henteu kedah nyerat kode. Éta leres-leres keyboard Plug & Play anu berkat keyboard Spanyol na, kalayan «Ñ» sareng sadayana, bakal ngamungkinkeun anjeun ngetik sacara nyaman dina iPad anjeun. Otonomi na dugi ka 100 jam panggunaan sareng anjeun tiasa ngaraosan muatanana énggal dina ngan ukur dua jam. Éta ngagaduhan tombol khusus janten anjeun henteu kedah nganggo tombol fisik iPad, sapertos kadali polumeu atanapi tombol home anu ngamungkinkeun anjeun kaluar tina springboard atanapi ngaksés palang multitasking ku mencét dua kali. Sakumaha urang parantos nyarios sateuacanna, lampu latar tina konci mangrupikeun hal anu praktis pisan sareng anjeun ogé tiasa ngaropea ku milih antara 7 warna anu ditawarkeunana. Pencahayaan keyboard ogé tiasa diatur ku tilu intensitas anu béda.

Pendapat editor

Keyboard I-Caseboard pikeun iPad Air
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
59,95 a 89,95
  • 80%

  • Keyboard I-Caseboard pikeun iPad Air
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Awét
    Penerbit: 80%
  • Bérés
    Penerbit: 85%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 75%

Pro sareng kontra

Naros

  • Kualitas bahan
  • Keuna teu kaéléhkeun
  • rarancang
  • Keyboard Spanyol kalayan tombol ñ

Kontra

  • Ningkat otonomi

icaseboard-2

Anjeun tiasa mendakan i-Caseboard di Éléktromédia dina harga khusus € 59,95 (harga normal € 89,95) kalayan waragad pengiriman barang kalebetkeun. Harga ieu dugi ka 100 unit, sareng pikeun kéngingkeun éta anjeun kedah lebetkeun kode "icaseair" dina wéb dina waktos mésér. Kado anu hebat pikeun Natal ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos nelepon cenahna

    Saha waé anu terang naha éta cocog sareng iPad Air 2?