Pasang ios 8.3 dina alat anjeun di luar Amérika Serikat

install-ios-8-3

Dinten ayeuna di iPhone Aktualidad kami nunjukkeun kumaha masang béta umum ios 8.3 dina iPhone anjeun sanés ti Amérika Serikat, sareng tina iPhone anu sami. Prosedur na cukup saderhana sanaos anjeun peryogi file profil anu bakal kuring terbitkeun dina postingan, ios 8.3 ngiringan perbaikan kinerja anu ringkes sacara umum, salian ti batréna sareng ogé sentuhan alit dina keyboard.

Sakumaha anu parantos kami laporkeun sateuacanna, Apple bakal ngajantenkeun ios 8.3 béta na umum pikeun pangguna naon waé anu sateuacanna ngadaptar pikeun program béta umum, tapi, kami bakal kuciwa terang yén ngan ukur pangguna di Amérika Serikat anu tiasa resep sistem éta. Tapi ayeuna, upami urang nuturkeun léngkah-léngkah ieu, urang tiasa nalungtik ios 8.3 ngalangkungan alat-alat urang ti mana waé di dunya.

Ieu sababaraha pamutahiran anu kalebet dina ios 8.3

  • Ningkatna spacebar keyboard.
  • Ngalereskeun sababaraha bug.
  • Ngaronjatkeun kinerja batre.

Mimiti pastikeun sateuacan dipasang pikeun nyalin salinan pikeun alat anjeun pikeun nyingkahan kajahatan anu langkung ageung sareng kami bakal mastikeun yén iPhone kami ngagaduhan muatan anu langkung ageung tibatan batré 50%. Nuturkeun, kami bakal ngaunduh file anu ngandung profil pikeun iPhone de Kieu tautan (penting pisan yén kami unduh tina iPhone anu kami rencanakeun pikeun diénggalan) kami bakal pencét pikeun nampi sareng masangkeunana. Sakali dipasang éta bakal naroskeun ka kami pikeun ngabalikan sistem, urang nampi deui.

iOs-8-3

Sakali dipasang kami ngan ukur kedah buka "Setélan> Umum> Pembaruan Parangkat Lunak" sareng pembaruan pikeun ios 8.3 Béta 1 bakal muncul saolah-olah éta pembaruan anu has. Kami émut yén vérsi énggal ieu beuratna 1,3 Gb memori, pastikeun anjeun gaduh ruang anu cekap dina mémori iPhone anjeun. Sakali dipasang kami tiasa ngapdet ngalangkungan OTA kana versi béta anu salajengna tina ios 8.3.

Kuring miharep tutorial na parantos ngabantosan anjeun sareng ulah ragu-ragu ngantosan patarosan anjeun dina koméntar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

68 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Marxter cenahna

    ngamutahirkeun

  2.   Juan cenahna

    Pos anu saé pisan. Ngunduh ayeuna. Kuring gaduh iPhone 5c sareng kuring tiasa nyarios yén kalayan vérsi 8.2 telepon tiasa dianggo saé, kinerja batréna parantos dioptimalkeun dugi ka ngahontal 14 jam kalayan panggunaan normal, nalika sateuacanna kedah diisi deui 2 kali. Urang bakal ningali kumaha jalanna 8.3. Hatur nuhun!

  3.   David Lopez del Campo cenahna

    Aya bug anu tiasa nyababkeun iPhone henteu leres pikeun ngamutahirkeun tambang sareng nguji éta

  4.   David Lopez del Campo cenahna

    Sareng bisi gagal sabab kuring balik deui ka vérsi anu sateuacana

  5.   Allan Coronel Altamirano cenahna

    Sareng disarankeun yén aranjeunna parantos nyobian atanapi aya dina tés anu munggaran? Salam!

  6.   David perales cenahna

    Éta masang béta1 tapi henteu ngantepkeun anjeun ngapdet ngalangkungan Ota ieu, anjeun kedah ngaunduh béta3 nyalira.
    Salian ti éta, betas ieu teu aya lepatna, sahenteuna, dina dua dinten kuring parantos nganggo beta3

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Public beta 1 nyaéta béta anu saluyu sareng pamekar beta 3

  7.   Marisi tole cenahna

    Pikeun mulang ka vérsi resmi panganyarna kantun unduh vérsi anu pang anyarna, saatos éta diunduh tina iTunes, pencét sareng tahan tombol shift dina windows sareng tanpa ngaleupaskeun pencét restorasi, jandéla bakal muncul dimana anjeun kedah milih file ipsw anu anjeun kakara diunduh sareng ayeuna Éta ngan ukur ngantosan prosés réngsé

  8.   Marxter cenahna

    Taroskeun, nalika kuring masang béta, App anu disebat umpan balik dipasang.
    Kanggo naon?

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Pikeun anjeun nyaritakeun Apple ngeunaan bug anu mungkin. Maka éta umum

  9.   Marisi tole cenahna

    Abdi henteu ngaunduh file profil

  10.   Publird cenahna

    nalika kuring masihan tautan dina iphone 6 kuring, éta moal ngantep kuring ngaunduh !! Abdi hoyong terang kunaon?

  11.   Publird cenahna

    Parantos beres !!!! Abdi nganggo panyungsi anu sanés !!

  12.   zerocoolspain cenahna

    Saur anjeun anjeun kedah ngarobih judul psot ... profil éta nyaéta sing saha waé anu henteu kalebet dina program béta tiasa install, éta henteu aya hubunganana sareng naha anjeun di Amérika Serikat atanapi Brasil ... kuring ngagaduhan email ti apel nganggo béta ios kumargi didaptarkeun di salah sahiji yosemite, sadayana didamel di Spanyol ...

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Upami anjeun parantos masang béta umum ios 8.3 di Spanyol, éta bakal janten detil anu anjeun bagikeun ka kami salaku

  13.   Manuel Nolasco Acosta cenahna

    Link na rusak 😰😢

  14.   Edgar vega cenahna

    Miguel, naha anjeun terang kumaha cara ngaunduh firmware pikeun ios 8.3 béta 3? Tanpa anjeun janten pangembang? Naha tulisan ieu aya gunana pikeun ngaunduh firmware éta? Salam sateuacana ti peru!

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      iOS 8.3 Public Béta 1 sareng iOS 8.3 Béta 3 gaduh ngawangun anu sami, janten aranjeunna sami-sami firmware. Janten ieu bakal dilakukeun

  15.   Manuel Nolasco Acosta cenahna

    Kuring ngan ukur tiasa muka tautan nganggo safari
    🙂
    Tapi kuring kéngingkeun béta 1: /

  16.   Edgar olivera cenahna

    Abdi nembé tumaros ayeuna sareng sadayana badé teu lepat.

  17.   Felix cenahna

    Tautan undeuran henteu némbongan

  18.   Jordi Botey Gomez cenahna

    Naha aya anu ngalangkungan kuring tautan?

  19.   Edgar vega cenahna

    Maksad abdi, contona, nalika anjeun hoyong ngaunduh firmware pikeun iOS 8.3 béta 3 .. Éta ngarahkeun anjeun kana tautan pikeun janten pangembang teras anjeun ngan tiasa ngaunduh firmware .. Sareng pikeun ayeuna
    Henteu kedah ngadaptar salaku pamekar di nagara mana waé sanés Amérika Serikat, naha profil ieu aya gunana pikeun ngaunduh firmware tanpa ngalangkungan login pangembang? Salam

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      iOS 8.3 didamel umum (nyaéta, pikeun saha waé aranjeunna ngagaduhan UDID atanapi henteu) beta 3, anu sami sareng béta umum 1, anu ieu di dieu. Kituna ios 8.3 Béta 3 sareng ios 8.3 Public Béta 1 persis sami-sami firmware. Janten anjeun tiasa masang tanpa janten pangembang atanapi komplikasi langkung dibanding anu di pos.

  20.   Jordi Botey Gomez cenahna

    Éta pisan

  21.   Miguel cenahna

    Sareng saha anu nyarios yén béta umum ieu ngan ukur pikeun Amérika Serikat? Kuring kéngingkeun langsung ti Apple, kalayan ID Spanyol. Pariksa sumber anjeun sateuacan ngeposkeun hal-hal anu henteu leres. Hayu, ngalaksanakeun padamelan anjeun ogé.

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Aranjeunna nyarios didieu:
      - http://www.applesfera.com/ios/lo-prometido-es-deuda-ios-8-3-se-estrena-en-el-canal-de-beta-publica
      - http://www.cnet.com/es/noticias/apple-beta-ios-8-3-invitacion/
      - http://www.adslzone.net/2015/03/12/descargar-beta-publica-ios/
      - http://www.apple5x1.es/instala-ios-8-3-beta-3-sin-ser-desarrollador/

      Aranjeunna ogé nyatakeun éta dina Reddit sareng dina forum anu sanés, anu pangageungna anu nyarios dina basa Spanyol, dimana ratusan pangguna ngahargaan sumbangan éta.

      Sareng kuring nyungkeun bantosan, upami anjeun terang kumaha masang PUBLIC BETA 1 tina iOS 8.3 tanpa janten pangembang, ti iPhone éta nyalira, tanpa ti Amérika Serikat (anu ditawarkeun dina tulisan ieu), Inggris atanapi Australia, bagikeun ka kami. Upami teu kitu kuring bakal dipaksa pikeun nyensor pesen, anu kuring henteu resep sareng henteu pernah dilakukeun, tapi tulisan-tulisan anu khusus anu dimaksud salaku tutorial ngabutuhkeun komentar anu leres sahingga henteu matak lieur padamelna.

      Dina cara nu sami, argumen anjeun benten sareng sésana pangguna anu raoseun.

      Salam sareng hatur nuhun parantos maca.

      1.    Miguel cenahna

        Nya tingali, Miguel Hernández, pikeun masang béta umum ios 8.3 tanpa janten pangembang sareng henteu aya di Amérika Serikat, anjeun kedah didaptarkeun dina OS X Yosemite program béta umum sareng parantos masihan sumbangan ngalangkungan aplikasi "Eupan Balik". Dina akhir poé, jinis-jinis betas ieu kanggo anu, pikeun masihan kontribusi sareng ngabantosan ngagilirkeun ujung-ujungna.
        Di sisi anu sanésna, upami anjeun hoyong sénsor pesen kuring, teraskeun. Tapi kuring tetep nyarios hal anu sami. Anjeun damel padamelan goréng. Janten aranjeunna nyarios di ditu ... Karya panilitian anu saé. Janten, sakedik-sakedik, halaman anu henteu goréng ngajantenkeun halaman anu nalika anjeun maca berita hal anu mimiti dilakukeun nyaéta nempatkeun kana "karantina" kusabab teu dipercaya ku tulisanana.
        Saatos kitu, hal anu paling saé anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta hapunten ka pamiarsa anjeun.
        Tapi tétéla anjeun parantos nganggap langkung saé pisan ngancam sénsor. Saé pisan. Teraskeun éta. Éta pisan gampang.

        1.    Juan Colilla cenahna

          Hampura kuring pikeun campur tangan dina diskusi anjeun, Migueles, tapi kanggo nyebatkeun yén kuring, sanaos parantos didaptarkeun pikeun béta umum Yosemite sareng parantos masihan tanggapan (ogé tanggapan ngeunaan béta ios 8 sanaos henteu umum) kuring henteu acan Kuring teu nampi surat ngeunaan béta umum ios 8.3, sareng di Spanyol anjeun hiji-hijina jalma Miguel anu kuring kantos tingali nyarios yén anjeunna parantos tiasa ngalakukeun éta, janten kuring hatur ka batur sapagawean kuring Miguel Hernández pikeun kontribusina, sanaos anjeun ngagaduhan mampuh masangna Ku cara anjeun nyalira, henteu sadayana pamiarsa tiasa (dugi ka berkat tulisan ieu). Salam sareng punten, komentar ngan ukur mamang, koméntar anu relevan atanapi hatur nuhun sabisa-bisa (anu ngabantosan pisan). 😀

          1.    Miguel Hernandez cenahna

            Wilujeng énjing Juan.

            Kuring mutuskeun henteu némbalan kusabab implausibility tina jawaban. Anjeunna hiji-hijina jalma di Spanyol tanpa akun pamekar anu dikenal nganggo béta PUBLIC of iOS 8.3 (henteu ayeuna, hatur nuhun kana tutorialna parantos seueur deui).

            Tapi kami nampi kritik anu konstruktif sareng ngahargaan kritik anu ngarusak, sabab salain ti halaman anu informatif kami mangrupikeun halaman luang, sareng aya jalma anu ngahibur dirina sapertos kitu sareng éta hakna pinuh.

            Kuring ngan ukur ngarepkeun sareng ngarep yén anjeunna atanapi saha waé ogé lirén maca kami ku alesan-alesan sapertos kieu sareng kuring ngajak anjeun ka mana waé anjeun nyerat pikeun ngingetkeun kuring upami kuring kantos masihan inpormasi anu teu leres atanapi henteu dipercaya, langkung-langkung nalika seuseueurna sumbangan kuring diarahkeun ka jailbreak atanapi anu tutorials, sabab kuring bakal senang pikeun ngabenerkeun saloba garis anu diperlukeun pikeun ngahontal akurasi anu langkung ageung dina padamelan kuring.

            Salam kanggo anjeun duaan sareng wilujeng énjing.

            1.    Raul cordoba cenahna

              Migue, patarosan, Saatos ngalakukeun sadayana ieu, nalika IOS 8.3 dileupaskeun, naha éta bakal diénggalan ngalangkungan OTA? Hatur nuhun pikeun tetep ngajaga kami inpormasi. Kuring miharep anjeun tiasa ngajawab patarosan kuring.

  22.   Helm cenahna

    Naha valid pikeun ipad air 2 ???

  23.   bego cenahna

    Kuring gaduh dina iPad Air 2 kuring janten enya !!

  24.   David cenahna

    Hei sobat, éta tetep dina "pembaruan diperyogikeun ..." anjeun henteu terang naon anu kuring tiasa lakukeun? (Kuring dipasang, éta dihurungkeun deui, tapi sateuacan ngamutahirkeun, éta kaluar)

    1.    elmike11 cenahna

      Gracias!

  25.   min cenahna

    Saatos dipasang ieu, nalika final 8.3 kaluar, naha bakal katingali sami dina pembaruan?

  26.   Juan cenahna

    Dina waktos ayeuna sadayana lancar, sami mirip sareng sareng iOS 8.2, urang bakal ningali kinerja batréna sareng kuring bakal nyaritakeun ..

  27.   Karmen QC cenahna

    Perbaikan naon anu dimutahirkeun ieu? Naha gunana pikeun 4S?

    1.    Marxter cenahna

      Upami éta tiasa dianggo sareng tétéla éta langkung gancang sakedik tibatan 8.2

  28.   Pedro Javier Cisternas Jara cenahna

    Ah tapi éta béta. Langkung saé ngantosan.

  29.   facundo cenahna

    Naha aya anu sanés naroskeun kecap akses nalika mencét PASANG profilna ???

    1.    Marxter cenahna

      Ka sadayana

    2.    beunghar cenahna

      NGABARAKATAK…. nyaéta konci konci alat anjeun! Upami anjeun henteu ngagaduhanana, éta konci dina bagian Setelan / Touch ID sareng kode ... ngan ukur anjeun anu terang atanapi kumaha ngabantosan anjeun dina poko! Nanging hayu atuh nyarios yén nalika anjeun masang profil ... éta bakal jalan! Henteu masalah!

  30.   Allan Coronel Altamirano cenahna

    Malah ku Safari mah kuring tiasa ngabuka sakumaha anu kuring lakukeun?

  31.   Edgar cenahna

    Éta nétélakeun kuring pembaruan dipénta naon hartosna

  32.   Tukang ngasuh cenahna

    Kuring tumaros sareng ayeuna éta moal ngantep kuring nganggo spotify deui !!! 😣

  33.   Joaquín cenahna

    Teras naha kuring tiasa nurunkeun vérsi? Whatsapp tiasa dianggo sampurna?

  34.   Memo cenahna

    Kuring masangkeunana sareng sadayana hatur nuhun, salam ti Mexico

  35.   jordy cenahna

    Dipasang dina iphone 5s, sadayana leres, ngantosan ningali kinerja batréna.

  36.   Raul alberto cenahna

    Saatos ngalakukeun sadayana ieu, nalika IOS 8.3 dileupaskeun, naha éta bakal diénggalan ngalangkungan OTA?

  37.   ري ب ب بن cenahna

    nu tiasa: '(

  38.   Gambar placeholder Marcelo Carrera cenahna

    Pikeun anu nganggo 4s, 8.2 langkung saé, langkung saé ngantosan upami aya pamutahiran ... Kusabab anjeun henteu tiasa nurunkeun tingkat akhirna, tungtungna ku iOS 8.2 éta tiasa dianggo langkung saé tibatan 8.1

    1.    Marxter cenahna

      Kabogoh kuring damel langkung saé sareng 8.3 tibatan 8.2 dina 4S

  39.   elmike11 cenahna

    saatos nyerep betas, nalika resmi ios 8.3 kaluar;
    Naha kuring bakal tiasa ngapdet ngalangkungan OTA?
    Hatur nuhun pikeun ngajawab sareng omong-omongan, akhir-akhir ieu upami anjeun teras-terasan nempatkeun tulisan sakumaha manpaatna ngeunaan masang «kagiatan» anjeun ngan ukur bakal datang ka halaman ieu. NGABARAKATAK.
    Kuring ngabagjakeun anjeun!

  40.   x3 iuh cenahna

    Masang dina 6plus kuring, kuring miharep sadayana janten OK.

  41.   Vincent cenahna

    Nguji dina mini iPad sareng tiasa dianggo sampurna, Nuhun

  42.   Juan cenahna

    Alus pisan !! Salah sahiji pembaruan anu parantos ngaoptimalkeun batré sareng kinerja. Cairan anu langkung ageung sareng umur batréna 16 jam. Sajauh ieu teu aya bug!

  43.   Yesus Rg cenahna

    Hai, kuring gaduh 4an, sareng hanjakalna kuring ngalaman ti ios 8 yén wifi henteu jalan. Aya jalma anu parantos dibenerkeun sareng ios 8.2 tapi sanés kuring.
    Vérsi ieu ngalereskeunana? Naha éta ngan ukur tiasa diunduh ngalangkungan OTA? Kusabab kuring henteu tiasa ...
    hatur nuhun

    1.    beunghar cenahna

      Teu aya ideu masalah sareng wifi, sareng kuring gaduh 4an ..
      NGABARAKATAK!! Abdi tiasa ngabayangkeun anjeun sangsara nyobian ngaunduh tapi upami teu aya wifi .. kumaha? Henteu aya masalah canijo, (Mugi aranjeunna kéngingkeun kuring tinggalkeun tautan nganggo .ipsw)

      http://i.trackr.fr/tutoriel-telecharger-et-installer-ios-83-beta-3-12F5047F-liens-ipsw

      Ngan pilih iPhone 4S sareng di iTunes ku mencét alt + klik dina balikkeun (dina pc) sareng dina tombol Mac Option + pencét dina malikkeun, pilih file anu diunduh sareng "restorasi" bakal dimimitian. Sareng émut yén ku cara ieu anjeun bakal nyiptakeun pamasangan anu bersih ... cadangan sadayana dina iCloud sahingga sakali sadayana dipasang ... balikeun deui sareng jaga sadayana sapertos éta tapi nganggo iOS 8.3 Béta ...

      Salam, sareng naon waé anu tiasa dibantosan ... kalayan senang!
      Kami komunitas!

      1.    Yesus Rg cenahna

        Hatur nuhun pisan Beunghar, ayeuna kuring nganggo
        Jelas pisan 😉

      2.    Yesus Rg cenahna

        Teu nanaon, masih sami 🙁
        Hiji hal, kuring gaduh pc sareng anjeun kedah pencét SHIFT teras pencét tombol mulihkeun, sanés ALT saatos nunjukkeun 😉
        Hatur nuhun ogé

  44.   bego cenahna

    BETA 2 aya di dieu
    , !!!

  45.   Mateo Moreno cenahna

    Kuring ngagaduhan ios 8.3 beta 2, naha anjeun ngagaduhan anu énggal?

  46.   Adri cenahna

    Upami kuring mupus profil anu dipasang dina iPhone kuring, naha kuring bakal balik ka ios 8.2 atanapi naha teleponna macét?

  47.   Lourdes cenahna

    Éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring, kuring kénging "ngaunduh" sareng henteu kantos réngsé ngaunduh. Kuring henteu terang kumaha kuring tiasa ngalakukeun atanapi terang upami kuring parantos dipasang.

  48.   m4tr1x cenahna

    balik deui ka ios 8.2 sareng miceun propil anu dipasang pikeun béta ieu..ngikuti balon pembaruan sanaos teu aya anu kedah diperbarui..na teu aya cara pikeun mupus na

  49.   Diana cenahna

    Kuring gaduh iPhone 4s sareng éta nyatakeun yén perangkat lunak éta diénggalan sareng IOS 7.1.2 sareng éta moal ngantep kuring ngamutahirkeunana sareng masang naon anu aya dina tautan, naon anu kuring tiasa lakukeun? 🙁 o Naha kuring henteu tiasa ngapdet? 😭

  50.   Romina cenahna

    Halo, unduh tautanana, kuring ngalaksanakeun léngkahna tapi nalika kuring ngamutahirkeun katingalina yén kuring ngagaduhan ios 8.3… Engké dina profil kuring ningali profil béta, henteu kunanaon? Hapunten abdi tapi kuring énggal pikeun ieu