Tidal ngaluncurkeun langganan gratis Ă©nggal sareng janji bakal mayar seniman langsung

TIDAL pikeun Apple Watch

Pasar musik streaming henteu mekar sacara éksténsif sapertos pidéo. Tungtungna, jasa éta dipupus ku katalog anu sami sareng anu urang tingali sareng platform sapertos Netflix, HBO, atanapi Amazon anu beuki usaha pikeun produksi sorangan pikeun bersaing. Dina musik urang gaduh hebat sapertos Spotify atanapi Apple Music, atanapi jasa anu sanés sareng pamiarsa anu bet dina target anu sanés. Tidal, jasa anu komitmen kana kualitas, ayeuna usaha pikeun ngaluncurkeun langganan gratis anu munggaran. Terus baca yén kami masihan anjeun sadayana detil ...

Tungtungna, pikeun bersaing anjeun kedah janten dina reinvention konstan, éta naon maranéhna rék ngalakukeun ti Tidal. Salaku aranjeunna komentar, bakal ngaluncurkeun langganan gratis kahijina (ayeuna ngan di Amérika Serikat), langganan anyar nu bakal ngidinan urang ngarasakeun ngalirkeun data musik kalawan interruptions kawates, nyaeta, kalawan iklan. Leres pisan, bebas tapi seniman bakal neruskeun ngecas, sarta aranjeunna nyieun jelas ku confirming yén kapentingan utama maranéhanana nyaéta yén seniman nampi bayaran adil pikeun musik maranéhanana. Sajaba ti éta, a perséntase langganan mayar Tidal bakal angkat ka seniman anu paling nyetak, hal bebas tina pangmayaran pikeun reproductions.

Tidal, jasa anu ti mimiti milih musik streaming kualitas luhur. Ayeuna aranjeunna nyobian nungkulan batur anu nembé ngagabung musik dina kualitas luhur sapertos Apple Music atanapi Amazon Music. Tungtungna éta warta hébat nu ngajadikeun urang boga hiji deui kasempetan lamun datang ka ngadengekeun musik. Naha anjeun teu kapikiran ngadangu iklan? pikir ngeunaan langganan gratisTungtungna, sadayana gaduh harga sareng mayar ku ngadangukeun pariwara mangrupikeun pilihan deui. Urang bakal salawasna boga kamungkinan pikeun mutuskeun dina hiji layanan atawa sejen. Sareng anjeun, jasa musik streaming naon anu anjeun pikahoyong?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.