Pasang versi anyar tina Cydia 1.1.8 dina ios 5

Cydia 300x300 Pasang versi pangénggalna tina Cydia dina iPhone mana waé sanés sanés 4S

Kalayan angkatna tina ios 6 tethered jailbreak Saurik parantos ngaluncurkeun a vérsi anyar Cydia, vérsi 1.1.8. Vérsi ieu ningkatkeun kagancangan milarian sareng peryogi kirang waktos kanggo ngamuat data.  Sacara umum éta tiasa dianggo langkung saé, tapi pembaruanna henteu muncul dina Cydia, éta ngan ukur dipasang nalika jailbreaking alat anyar nganggo iOS 6.

Upami anjeun ngagaduhan ios 5 sareng hoyong masang versi ieu, teraskeun maca saatos ngaluncatan.

Anjeun peryogi unduh file ieu.

Sareng pasang ku iFile (anjeun ogé tiasa masang tina komputer liwat SSH, atanapi ngirim ka anjeun ku email sareng masangkeunana sareng iFile). Di dieu anjeun gaduh pidéo ngeunaan cara ngalakukeun éta.

Inpormasi lengkep - Pasang versi panganyarna tina Cydia dina iPhone mana waé sanés sanés 4S


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

35 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jvvbbkhff cenahna

    sahenteuna nempatkeun rute susu

    1.    Salamina dinten ieu cenahna

      Upami rute anu anjeun émut nyalira sami sareng teras anjeun masangkeunana kalayan kabeneran.

  2.   Gék cenahna

    éta masihan kuring kode kasalahan: 512: S

  3.   Jose lopez cenahna

    Naha jailbreak kanggo ios6 parantos?

    1.    Gék cenahna

      sumuhun, ngan ukur diéter sareng kanggo sababaraha modél 4,3GS ..

  4.   pitukirutiger cenahna

    Tb masihan kuring kasalahan 412. Tengi iphone 4 dina 5.1.1

  5.   Jorge cenahna

    Nalika aranjeunna diunduh ngalangkungan ifile tina iPhone aranjeunna bakal angkat ka bar / mobile / dokumén bakal aya cydia 1.1.8 aranjeunna bakal masihan anjeun installer sareng antosan, anjeun parantos gaduh cydia 1.1.8

  6.   joacinciho18 cenahna

    Naha éta dianggo dina iPad 2 Wifi? (atra ku ios 5.1.1) 

    1.    Jorge cenahna

      Si

  7.   Zoseron cenahna

    Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun masang éta dina 3G sareng 4.2.1

    1.    Zoseron cenahna

      Hapunten. Kuring naros, kuring henteu negeskeun.

      1.    Jorge cenahna

        Abdi henteu terang nyobian ningali

        1.    Zoseron cenahna

          Kuring mastikeun yén éta tiasa. 
          Kuring ogé perhatoskeun paningkatan alit, henteu aya artina dina terminal ieu.

  8.   Jon cenahna

    Wilujeng sonten Gonzalo, Dina iPad 2 Wifi + 3G, versi anyar Cydia parantos dipasang, henteu kedah dipasang Safari Dowload Manager, atanapi anu sanés anu disebatkeun dina Pidéo.
    Kuring parantos ngalebetkeun halaman iPhone News, ngalangkungan Safari Kuring parantos masihan anjeunna ngaunduh file, anjeunna naros ka kuring upami kuring hoyong muka sareng iFile kuring nyarios leres, maka kuring bakal kéngingkeun upami kuring badé masangkeunana, kuring nyarios leres sareng éta, kuring gaduh Cydia 1.1.8. 2 dina iPad 3 Wifi + 5.1.1G, kalayan XNUMX sareng Jailbreak.
    Salam.

    1.    tukang nyisir cenahna

      Sarua ... Kuring gaduh Safari Download Manager sareng anu sanésna, tapi kuring ngan saukur masihan pikeun diunduh di Safari, kabuka dina iFile, installer, sareng éta 🙂

  9.   Xsolusi cenahna

    Kuring leuwih gampang ngalakukeun jailbreak kalayan vérsi redsn0w anyar anu kuring lakukeun sapertos kieu kusabab kuring nyobian ngahanca iphone kuring sareng ios 6 sareng éta salawasna masihan kuring kasalahan dina tungtungna kuring balik deui ka 5.1.1 sareng kuring jailbroken éta sareng kuring gaduh cydia énggal

  10.   Ramon70 cenahna

    Kuring atos ngamutahirkeun sakumaha Jon nunjukkeun kana 1.1.8, nuhun, tapi nalika nyerat dina Cydia, dina pamilarian anjeun, klik disada. Dina Sora kuring gaduh klik keyboard ditumpurkeun. Dina 4S kalayan 5.1.1. Naha éta kajantenan ka langkung seueur jalmi atanapi naha waktuna?

  11.   Alba cenahna

    Abdi henteu tiasa ngaunduh sakumaha anu dilakukeun ku kuring nyaéta iPad 2 wifi + 3 G

  12.   Gambar placeholder Karloz Sanchez cenahna

    Halo KE, kuring gaduh seueur mamang ngeunaan iPhone 4.3.5 (8L1) kuring. Kisiera yén anjeun tiasa ngabantosan kuring pikeun masang cidya dina alat kuring. Ragu ……… ..

  13.   Ceking geulis cenahna

    Kloq bangsat

  14.   Ceking geulis cenahna

    Kloq bangsat

  15.   er-yonko cenahna

    versi anyar cydia narik langkung gancang dina sadaya hal dina iphone4 abdi kalayan 5.0.1

  16.   Joseph cenahna

    Kumaha carana kuring tiasa masang cydia langsung dina iPhone kuring

    1.    alanis zambrana cenahna

      Halo abdi hoyong cydia

  17.   jerryna cenahna

    halo

  18.   Alfred cenahna

    Muy bueno

  19.   Keylin cenahna

    naha ipod abdi tiasa rusak upami kuring masang Cydia?

  20.   Gerardo cenahna

    Abdi henteu tiasa masang cydia dina iphone 5 kuring versi 6. 1. 4

  21.   José cenahna

    Abdi ogé hoyong ngaunduh cydia langsung dina telepon sélulér kuring, kumaha kuring tiasa ngalakukeun éta !!

  22.   Caballero cenahna

    Kontan!

  23.   Yosua2001 cenahna

    Kumaha kuring masangkeunana tina iPod 4g

  24.   Brayan cenahna

    Ola

  25.   mundo cenahna

    kumaha kuring ngamutahirkeun iphone a1332 sareng masang cydea sakumaha anjeun nyarios

  26.   Yesus cenahna

    Abdi henteu tiasa ngaunduh cydia Kien dina iPad kuring

  27.   Josue cenahna

    Google Abdi gaduh akun