Patén Apple nunjukkeun iPhone dina desain Mac Pro

Kedah ditetepkeun yén desain modél Mac Pro pangénggalna, langkung modular tibatan anu tiheula, dikritik nalika diluncurkeun sabab nyarupaan "parutan kéju" sareng anu engké nalika anjeun gaduh di payuneun anjeun, anjeun badé ngagaduhan iMac ieu dina méja ruang makan anjeun ngan saukur resep desain luar na anu spektakuler.

Nyatana nyaéta desain ieu panginten henteu resep ka sadayana tapi leres-leres teu aya hubunganana sareng parutan kéju nalika anjeun gaduh payuneun anjeun. Sababaraha dinten ka pengker patén énggal anu didaptarkeun ku perusahaan Cupertino nunjukkeun iPhone sareng desain iPhone ieu Anjeun ngabayangkeun?

Saé pikeun sababaraha hal anu goréng pikeun anu sanés

Henteu perlu disebatkeun yén nambihan desain Apple Mac Pro anu dipaténkeun pikeun iPhone bisa gaduh hal anu saé sareng jelas hal-hal goréng anu sanés. Sebutkeun sababaraha positip, urang utamina ngahasilkeun pembuangan suhu anu saé atanapi bahkan cekelan anu spektakuler. Ka parahna, urang teu aya résistansi kana cai atanapi bahkan masalah kokotor dina alat-alat ...

Patén ditingali dina wéb Patently Apple Urang tiasa lebet kirang langkung ku paningal tapi anu jelas nyaéta sigana hésé pikeun Apple pikeun nambihan desain Mac Pro ieu kana iPhone dina jangka pondok atanapi jangka panjang. Bisa jadi bahan anu dipaké pikeun pembuatan Mac Pro bakal tungtungna ngarah kana iPhone atanapi urang bahkan panginten gaduh desain anu sami dina hiji dinten, tapi nyalin desain ieu sigana urang tiasa ngahasilkeun langkung seueur karugian tibatan kaunggulan dina iPhone. Naon anu anjeun pikirkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.