MagSafe Charging Port Patén Nembongan

Patén palabuhan MagSafe

Sababaraha minggu ka tukang sauntuyan rumor ngeunaan kamungkinan nerapkeun palabuhan muatan MagSafe sami sareng anu urang lami di MacBook kanggo iPhone ... Nya, sigana rumor ieu ayeuna langkung masuk akal nalika urang ningali patén anu didaptarkeun ku perusahaan Cupertino di Kantor Patén sareng Merék dagang Amérika Serikat.

Hal anu matak ngeunaan patén ieu diterbitkeun ku Patently Apple Éta nunjukkeun carjer kalayan tilu sambungan sareng port muatan anu sami sareng anu urang gaduh dina Macs. Kaleresan éta Éta nyusahkeun pikeun urang ngalakukeun tanpa port Kilat ayeuna, tapi jenis sambungan ieu ngagaduhan sababaraha kaunggulan tibatan konektor ayeuna. 

Patén palabuhan MagSafe

Di Apple sigana yén aranjeunna masih milari pilihan muatan anu béda pikeun iPhone. IPhone 12 anyar nambihan muatan ngalangkungan magnet -MagSafe- di tukang tapi ieu bakal béda kusabab anjeun bakal kedah konektor atanapi port dina iPhone nyalira pikeun ngalaksanakeun muatanana.

Rupa-rupa jinis palabuhan sareng sagala rupa pilihan muatan nyaéta naon anu ditalungtik ku Apple. Urang ogé kedah netelakeun yén jinis patén ieu ngan éta, patén-patén anu didaptarkeun ku perusahaan sareng bisi éta hartosna yén urang badé nerepkeun fitur-fitur anyar ieu dina modél iPhone salajengna atanapi salajengna. Naon patén anu jelasna nyaéta yén dina Cupertino aranjeunna nalungtik sareng ngembangkeun sagala jinis pilihan ngecas pikeun alatna sareng iPhone anu pasti aya anu nawar pangluhurna pikeun nampi berita jinis ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.