Apple Pencil anu anyar bakal ngagaduhan sakedik berita

Apple Pencil mangrupikeun produk has ti perusahaan Cupertino anu anjeun henteu daék mayar dugi ka anjeun nyobian. Alat ieu parantos ngagaduhan dua vérsi, sanaos ékspansi kisaran alat iPad anu dipasihkeun pikeun paruh kadua taun 2021 tiasa sumping tina panangan Pensil Apple generasi ka-XNUMX.

Bocor munggaran ieu nunjukkeun yén Apple Pencil anyar bakal gaduh sakedik berita, tapi bakal langkung cerah. Suasana rumor mimiti ipis ayeuna yén urang parantos henteu lami-lami ngaluncurkeun, parantos waktos kanggo iPad?

Dina kasempetan ieu, pandangan anu ngabeledug tina Pensil Apple generasi katilu anu anyar anu parantos urang tingali dina akun Twitter @laobaiTD boro-boro bakal narik perhatosan, hakékatna urang bakal tiasa menikmati cahaya anu langkung narik ati, tapi sacara téknis sigana saeutik pisan urang tiasa ngeruk dina tingkat fungsionalitas. Kami bakal tiasa mendakan sababaraha berita deui, sareng sanaos sigana banyolan, hiji-hijina hal anu luar biasa ngeunaan poto saring ieu nyaéta Apple Pencil anu anyar langkung ngagenclang tibatan édisi anu sateuacanna. Nanging, urang parantos terang naon ieu hartosna salaku aturan umum: Pakéan anu langkung ageung dina tingkat éstétika.

Punten, ti dieu, kuring ngadoa supaya perusahaan mimitian ngémutan lirén nganggo "piano black" sareng "piano white" dina produkna. Ieu mangrupikeun hal anu kuring kantos nalangsara ti saprak diluncurkeun PlayStation 3 dugi ka ayeuna. Pikeun bagian na, rumor ngeunaan Apple Pencil anyar ieu ngagabung sareng datangna iPad Mini anyar, produk anu diidolkan ku seueur pangguna tapi anu kurang raoseun ku cara langsung sabanding sareng kanaékan layar modél iPhone anu béda anu datang ka pasar, kumaha saur anjeun ngeunaan rumor ieu anu sumping akhir-akhir ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.