PayPal ngajalankeun cara anyar pikeun ngirim artos antara babaturan

paypal-kuring

PayPal mangrupikeun jasa anu munggaran pikeun ngalaksanakeun transaksi komérsial sareng swasta sareng ayeuna sayogi di 18 nagara sareng langkung ti 170 juta pangguna. Sababaraha dinten ka pengker PayPal.me ngaluncurkeun jasa pembayaran énggal antara jalma, sami sareng anu parantos dianggo di nagara sanés sapertos Facebook, sanaos ngan ukur aya di Amérika Serikat, Square Cash atanapi Venmo (kagungan PayPal). Beda sareng operasi ngalangkungan akun email sistem PayPal tradisional, layanan anyar ieu diwangun ku alamat wéb anu permanén, dina domain paypal.me dimana urang tiasa ngirim atanapi nampi artos.

Dina raraga nyiptakeun alamatna, mimiti sadayana urang kedah parantos janten pangguna jasa PayPal sareng aksés Paypal.me kanggo nyiptakeun alamat wéb anu dipersonalisasi pikeun nampi artos. Pikeun masihan anjeun ideu, upami Actualidad iPad nyiptakeun akun dina paypal.me éta bakal nyandak alamat di handap ieu http://www.paypal.me/actualidadipad ka mana pangguna anu badé kolaborasi tiasa kéngingkeun penghasilan. Bentuk pembayaran rada panasaran, sabab upami urang hoyong nampi 20 euro ti masing-masing anggota grup, kami bakal ngintunkeun alamatna http://www.paypal.me/actualdiadipad/20 kanggo lebet sareng setoran.

Salah sahiji kaunggulan, sapertos platform anu sanés, nyaéta yén teu aya jinis komisi antara pangguna, anu matak ngamudahkeun pikeun ngirim artos gancang sareng aman, tanpa kasieunan komisi anu kawéntar tuduhan éta, salaku conto, PayPal ngeusi biaya numutkeun jinis artos anu urang kirimkeun dugi ka ayeuna.

Pikeun tiasa ngagunakeun jasa ieu, salian ti gaduh akun PayPal perlu cicing di salah sahiji ti 18 nagara tempat éta sayogi perusahaan pembayaran éléktronik multinasional: Amérika Serikat, Kanada, Australia, Austria, Bélgia, Dénmark, Perancis, Jérman, Italia, Walanda, Norwégia, Polandia, Rusia, Spanyol, Swédia, Swiss, Turki sareng Inggris.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.