Interior IPad Air sacara rinci

1-ipad-air-fixit

Como Kami ngawartosan anjeun sababaraha dinten ka pengker dina iPad News, budak lalaki iFixit Aranjeunna parantos nganyahokeun iPad Air anyar. Modél pangénggalna langkung ipis sareng langkung enteng tibatan anu sateuacanna, sajabi ti mawa chip A7 kalayan arsitéktur 64-bit, modél Qualcomm MDM9615 LTE. Di dieu kami nunjukkeun sadaya detil.

layar

Layarna siga buatan LG. Perusahaan Korea sareng Sharp sareng Samsung mangrupikeun panyadia anu diarepkeun pikeun pembuatan layar modél anyar. LG sareng Sharp ngagaduhan masalah kinerja sareng tampilan rétina anu anyar dina iPad Mini Retina, janten pastina Apple bakal ngadatangan Samsung pikeun pitulung.

Anjeun gaduh dua Broadcom BCM5976C1KUB6G Controllers pikeun ngagunakeun layar toél, sami sareng BCM5976A0KUB2G dipendakan dina trackpad MacBook ayeuna sareng samemehna.

Chip A7

A7

Nomer chip dina alat nyaéta APL5698, béda sareng anu aya di jero iPhone 5s kalayan prosesor anu sami tapi kalayan panomeran APL0698. Prosesor tina iPad Air 100 Mhz langkung gancang tibatan anu dianggo dina iPhone 5s, numutkeun hasil patokan pangénggalna.

Memoria

IPad Air ngagaduhan 1 GB Elpida DDR3 SDRAM anu perenahna dina chip tunggal, dibandingkeun sareng versi sateuacanna tina iPad, anu diwangun ku dua.

batre

batre

Baktéri na nyaéta 32,9 Whr tina dua sél, leuwih leutik batan batré tina tilu sél anu nganggo iPad generasi kaopat tina 43 Whr. Tapi, umur batre kadua alat bakal sami.

kamera

Sapertos anu diarepkeun, cita-cita ngandung kaméra iSight anu sami anu kapendak dina vérsi sateuacana, sanaos sareng panjang fokus anu langkung pondok. Kaméra hareup HD kontinyu kalayan 1,2 Mpx sareng resolusi 720p, tapi nganggo sénsor énggal.

mikropon

mikropon

Parantos kapendak 2 mikropon di ujung luhur alat pikeun ngirangan noise tukang.

Conectividad

IPad Air ngagaduhan dua sababaraha anteneu input sareng kaluaran kalayan téknologi MIMO, janten performa nganggo Wi-Fi dua kali langkung gancang tibatan vérsi sateuacana.

Slot kartu SIM ayeuna jinisna nano, tibatan versi sateuacanna anu nganggo mikro-SIM.

iFixit parantos masihan skor 2 tina 10 dina hal kamungkinan perbaikan. Hiji-hijina unsur anu urang tiasa robih bisi rusak atanapi karusakan upami teu ditutupan ku garansi nyaéta layar LCD sareng gelas anu nutupan éta. Batréna ampir lengkep solder ka alat kusabab jumlah lem anu dianggo, anu ngajantenkeun hésé dirobah.

Inpormasi lengkep - Di jero iPad Air hatur nuhun kana iFixit


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose cenahna

    Kuring parantos ngarusak jack di jero iPad kuring, naon anu kuring lakukeun? sabab henteu nganggo pinset kuring tiasa ngaleungitkeun, éta ogé dilebetkeun kana jero