Pelopor ngajalankeun aksésori anyar sareng CarPlay

midangkeun

Pelopor nembé ngaluncurkeun generasi kadua tina tampilan NEX na, anu nawiskeun kami kamungkinan ngagunakeun CarPlay dina mobil kami. CarPlay nyaéta ios ditransferkeun kana kendaraan sareng sistem operasi ngamungkinkeun kami nyambungkeun iPhone kami kana mobil. Ku cara kieu urang bakal tiasa nganggo musik urang nalika masih aya di roda, tapi urang ogé ngagaduhan pilihan pikeun ngadangukeun pesen téks, nelepon antara kontak urang sareng nganggo peta navigasi Apple.

NEX ningali cahaya nalika perayaan CES 2015 (Consumer Electronics Show di Las Vegas) sareng perusahaan ngumumkeun yén ieu monitor bakal cocog pikeun alat Apple sareng Google. Janten, NEX janten aksésori Pioneer munggaran anu nawiskeun kasaluyuan sareng Android Auto, sistem operasi pikeun kendaraan anu dikembangkeun ku Google. Kauntungan anu hadé tina Auto Play nyaéta ngagaduhan sistem navigasi Google Maps, anu, henteu sapertos peta Apple, nampilkeun inpormasi patalimarga anu diperbarui.

Sistem NEX bakal ngijinkeun pangguna pikeun milih sistem operasi standarna, gumantung kana smartphone anu dipibanda. Tangtosna, hargana rada luhur, kumargi bagian tina $ 700. Salaku balesan anjeun bakal kéngingkeun ékosistem dina kendaraan anjeun, anu bakal ngajaga anjeun sareng sadaya anu kajadian dina telepon anjeun.

Pioneer parantos ngaluarkeun sababaraha model NEX anu cocog sareng Android Auto sareng CarPlay: AVIC-8100NEX, AVIC-7100NEX, AVH-4100NEX AVIC-6100NEX sareng AVIC-5100NEX. Anu terakhir nyaéta ngan ukur cocog sareng CarPlay.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.