Pembaruan anyar pikeun Apple TV ayeuna sayogi

apdét tv apal

Keynote Apple Senén kamari kalintang padetna yén sababaraha berita anu diumumkeun diturunkeun ka tukang. Salah sahiji topik anu mimiti dibahas ku Tim Cook aya hubunganana sareng Apple TV. CEO Apple maju «yén tmasih seueur hal anu tiasa ditingali di departemen ieu ”sareng tujuan perusahaan dina waktos ayeuna nyaéta tivi ieu dugi ka langkung seueur palanggan. Kusabab kitu, Apple TV parantos ngirangan artos $ 99 dugi ka $ 69, harga anu langkung terjangkau sareng kalapa.

Salaku tambahan, Apple bakal nawiskeun, sacara éksklusif, peluncuran platform streaming HBO anyar, anu bakal diluncurkeun bulan payun di Amérika Serikat sareng anu bakal ngamungkinkeun kami ngaksés sadaya eusi jaringan tipi, kalebet siri sapertos «Game of Singgasana ». Aplikasi anu diperpanjang anu ngamungkinkeun urang pikeun ngaksés jinis eusi ieu bakal sumping bulan payun sareng biaya $ 15 per bulan (harga anu saé upami urang ngemutan yén Netflix hargana ngan ukur $ 8 per bulan sareng nawiskeun langkung seueur kontén). Saatos ieu, Tim Cook ngumumkeun pembaruan parangkat lunak. ios 8.2 dileupaskeun pikeun iPhone sareng iPad tapi Apple TV ngagaduhan update saeutik na ogé tina software.

Ngakses Setélan- Umum- Pembaruan parangkat lunak, anjeun tiasa ngaunduh vérsi firmware 7.1 pikeun Apple TV. S

Upami anjeun ngatur set Apple anjeun anjeun bakal sering merhatoskeun éta aya puluhan bug anu bakal dibenerkeun tina versi ieu dina. Salah sahijina, contona, kadang-kadang poto kami moal ditingalikeun salaku screensaver, hal anu urang parios kalayan versi 7.1 sareng kami parantos ningali yén éta leres. Aya ogé masalah dina Netflix pikeun balik kana ménu utami, bug anu sanésna parantos dibereskeun.

Pembaruan penting.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ruben Vazquez Fernandez cenahna

    Naha anjeun terang naha éta ngahalangan panggunaan Plex?

  2.   Xsolusi cenahna

    sabab aranjeunna pikir yén nalika ngumumkeun harga HBO teu aya anu keprok, éta yén 15 dolar teuing artos kanggo ningali séri upami hulu sareng netflix hargana langkung alit

  3.   Mori cenahna

    errataa 😉

    […] Ngakses update Pengaturan- Umum- Parangkat Lunak, anjeun bakal tiasa ngaunduh vérsi 7.1 tina firmware pikeun Apple TV. S

    Upami anjeun ngatur set Apple, anjeun bakal sering niténan yén aya […]

    tulisan anu saé 🙂

  4.   azizo cenahna

    iraha urang badé jailbreak apple tv3 ios7.0.3