Pembaruan Gboard pangénggalna masihan kami emoji anyar sareng dikte sora diantara novel anu sanés

Jalma-jalma ti Google nembé ngumumkeun pembaruan énggal pikeun keyboard na pikeun ios, Gboard, keyboard anu sakedik-sakedik parantos janten salah sahiji pangguna anu paling sering dianggo ku pangguna ios kusabab fasilitas anu ditawarkeunana ka kami. Google's Gboard ngahijikeun kamampuan pikeun milarian langsung tina aplikasi dimana kami ayana, salian ti GIFs, emoji sareng seueur deui. Pembaruan pangénggalna ka Gboard nembé nambihan 15 basa énggal, emoji énggal, dikte sora sareng Google Doodle sahingga anjeun tiasa nikmati basa aranjeunna henteu kedah nganjang ka mesin pencari.

Naon anu énggal dina versi Gboard 1.3.0

  • Urang Google aranjeunna nembé nambihan 15 basa anu didukung énggal nganggo keyboard hebat ieu ti Google: Catalan, Czech, Croatia, Denmark, Latin American Spanish, Finnish, Greek, Dutch, Hungaria, Malay, Poland, Romania, Rusia, Swédia sareng Turki.
  • Kabaruan anu séjén anu dibérékeun ku pembaruan ieu aya hubunganana sareng dikte sora, anu wenangkeun kami ngadamel anotasi atanapi ngirim pesen langsung henteu paduli naon anu urang lakukeun, cocog pikeun waktos-waktos nalika urang teu tiasa nganggo keyboard.
  • Google Doodle ogé sumping ka Gboard. Ku cara kieu urang bakal tiasa parios apdet panganyarna tina Google Doodle, Doodles anu anjeunna terbitkeun pikeun memperingati tanggal-tanggal khusus, liburan, acara, tanggal lahir jalma-jalma anu kawéntar. Pikeun konsultasi ka Doodle dinten ieu, urang kedah klik tombol G nalika éta nunjukkeun animasi leutik.
  • Dina pembaruan ieu teu tiasa sono emoji anyar kanggo ios 10, emoji anu tiasa urang bagikeun langsung tina aplikasi pesen tina édisi ios ieu, pérsi anu parantos fokus kana ningkatkeun aplikasi pesen pikeun nyoba bersaing sareng aplikasi olahtalatah anu paling sering dianggo.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   marten cenahna

    Abdi henteu tiasa masang update Gboard anu pangénggalna ieu… sareng éta parantos lirén damel kuring. Abdi gaduh iPhone 6 anu diénggalan. Pembaruan parantos satengah réngsé sareng ngawartosan kuring "teu mungkin pikeun ngaunduh aplikasi." Abdi gaduh rohangan ... Naha éta kajantenan batur?