SemiRestore anu diénggalan janten saluyu sareng ios 8.1.1 sareng 8.1.2

SemiPamulihan

Seueur anjeun parantos terang alat SemiRestore. Pikeun anu anyar dina Jailbreak, éta pasti bakal janten anu munggaran. Tapi pikeun sabagéan ageung pikeun anu sanés, berita ieu mangrupikeun lega, kumargi Semi-Restore nembé diénggalan janten cocog sareng iOS 8.1.1 sareng 8.1.2, salian ti sadaya versi ios sateuacanna (ti saprak iOS 5.0). Naon anu ngajantenkeunana istimewa? Nya, upami iPhone, iPad atanapi iPod Touch anjeun nganggo Jailbreak ngagaduhan masalah anu maksa anjeun mulangkeun, SemiRestore bakal ngalakukeun restorasi anu bakal ngantepkeun salaku anu énggal tapi ngajaga Jailbreak.

Ical éta waktos-waktos nalika pangguna tiasa licik Apple nganggo SHSHs urang anu disimpen pikeun masang versi ios anu urang hoyongkeun. Ieu ngandung harti yén ayeuna upami urang mulangkeun alat urang urang kedah masang versi ios anu ditandaan ku Apple dina waktos éta, umumna paling anyar anu aya. Upami aya Jailbreak pikeun vérsi éta, sampurna, tapi upami teu aya, urang bakal béak Jailbreak dugi anu anyar anu cocog sareng versi éta dileupaskeun. Kalayan Semi-Mulangkeun ieu moal kajantenan.

Masang aplikasi gratis ieu anu tiasa diunduh tina halaman resmina, ngan ku hiji klik anjeun bakal gaduh alat anjeun disimpen deui, tapi ku Cydia dipasang, kanggo tiasa ngamimitian deui sareng masang tweak anu paling dipikaresep ku anjeun. Prosedur na saderhana sareng anjeun ngan ukur kedah nyumponan sarat ieu:

  • Windows atanapi komputer Linux (versi Mac badé sumping)
  • Parantos OpenSSH dipasang dina alat anjeun (Cydia)
  • Di Windows perlu dipasang iTunes sareng Microsoft Net Framework

Pangguna Mac tiasa ngagunakeun mesin virtual pikeun ngalaksanakeun prosedurna, masang Windows atanapi Linux di dinya. Moal lami deui urang bakal nyebarkeun tutorial video ngeunaan prosedur supados sadayana langkung jelas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sapic cenahna

    Halo. Ka grup berita iPhone. Disarankeun unggah upa 8.1.1 sareng iPhone 8.1.2s tina ios 2 dugi ka 4.
    Punten, anu penting nyaéta upami ningkat wifi?
    Hatur nuhun sateuacanna.

    1.    paramo93 cenahna

      Tina pangalaman pribadi kuring saur anjeun kedah diperbarui, kumaha waé Jailbreak kompatibel sareng kadua vérsi, ati-ati nalika angkat ti 8.1.3 anu parantos kaluar, antosan sababaraha dinten sareng nalungtik kaunggulanana.

      1.    Sapic cenahna

        Halo Paramo93. Pangalaman anu anjeun hartosna ipad 2 atanapi iPhone 4 s? Pembaruan, naha kuring naros, upami operasi henteu kunanaon sareng henteu gagal langkung ti wifi parantos gagal upami éta bakal ngamutahirkeun. Kuring terang éta nalika ios 8.1.3 ragrag ig Nalungtik anjeun hartosna ngalakukeun éta ios 8.1.3? Teu acan kaluar! 🙂 Maksadna envestidas ios 8.1.2, leres?
        Punten. Naha anjeun tiasa nunjukkeun yén anjeun mendakan ios 8.1.2 langkung saé, sareng upami anjeun hartosna wifi, pangalaman anu saé anjeun? Abdi henteu hoyong parah! 🙁 Upami kuring ngamutahirkeun, naha Wi-Fi bakal ningkat?
        Nuhun kana waleran anjeun. Salam hormat.

  2.   Sapic cenahna

    Hapunten éta iPad 2 sareng iPhone 4s anu kuring nempatkeun di luhur.
    Penting pisan pikeun kuring pikeun terang upami unggah kana ios 8.1.2 ningkatkeun Wi-Fi dina alat-alat ieu, khususna dina iPad 2.
    Hatur nuhun sateuacanna.

  3.   Sapic cenahna

    Épéktip! Diapdet iPad 2 sareng iPhone 4s ti ios 8.1.1 dugi ka 8.1.2 sareng tangtosna aya paningkatan! Kelancaran sareng wifi anu saé, henteu sapertos dina 8.1.1 anu panginten kuring bakal tinggaleun iPad 2. Dua alat anu "lami" ieu masih hirup ..
    Hatur nuhun Paramo93 kana saran anjeun.

  4.   Javier Garcia Sanchez cenahna

    Halo. Kuring kedah nyandak iPhone 6 plus ka Apple Store supados kabel carjerna dirobih. Éta masih dina jaminan. Tapi dugi ka Maret abdi moal tiasa nganggo. Naha ieu bakal ngabantosan kuring? Abdi henteu hoyong kaleungitan jailbreak. Hatur nuhun.