Pembaruan WhatsApp pondok

WhatsApp-2

Telat dinten ieu urang mendakan teu diumumkeun sareng update WhatsApp énggal, ringkes sapertos ampir sadayana saprak datangna ios 7 tapi éta tanpa ragu ngingetkeun urang yén aya gerakan di kantor WhatsApp. Mudah-mudahan ieu mangrupikeun léngkah pangpayunna pikeun ngagabung kana sistem Wéb WhatsApp atanapi Telepon VoIP anu parantos katingali dina vérsi Android.

Kadang-kadang anjeun ngarepkeunana, sabab panginten saatos pelepasan antar muka énggal atanapi ukuran layar énggal, tapi pembaruan WhatsApp ieu narik kami sadayana nalika jalanna robih, sareng teu anéh. Unggal waktos pembaruan WhatsApp dina ios éta diperhatoskeun, sapertos komet, anjeun moal terang iraha éta bakal kajadian deui.

Versi anyar WhatsApp Messenger 2.11.16 henteu nawiskeun parobihan anu penting, urang tiasa ngahargaan a paningkatan leutik dina kagancangan animasi dina aplikasi, khususna ku ningkatkeun poto profil anu hoyong urang tingali, salian ti leungitna simbol telepon anu sami anu muncul dina beulah katuhu luhurNanging, ieu henteu nyababkeun kanaékan ukuran poto profil atanapi parobihan anu penting. Kami anggap yén sajaba ti hal-hal sepele ieu, sésana paningkatan dibatasi pikeun stabilitas aplikasi, sakumaha anu dinyatakeun dina pedaran pembaruan «Bugfixes».

Nanging, éta diapresiasi yén aranjeunna parantos ngamutahirkeun poto katerangan AppStore anu dugi ka dinten ieu janten gambar tina ios 6.

Naon anu anjeun ngantosan WhatsApp?

Tanggal 17 Séptémber, ios 8 lahir, kalayan dunya kamungkinan yén WhatsApp, salaku jasa anu dibayar, tetep henteu nerapkeun, henteu sieun ku medan anu tiasa didakan ku persaingan. Conto anu jelas nyaéta perpanjangan bagi, anu sanés sapertos Telegram atanapi Facebook Messenger parantos dilaksanakeun, tapi poin anu paling penting pikeun diperhatoskeun nyaéta fungsi réspon gancang anu ngagumbirakeun sadaya pangguna nalika nampilkeun ios 8 sareng anu sakali deui WhatsApp nolak pikeun ngalaksanakeun, saolah-olah euweuh kajadian.

Teras urang tiasa nyarioskeun jinis fungsi tambahan anu sanés sapertos baranahan GIFs, pamilarian gambar anu dilaksanakeun atanapi palaksanaan Touch ID yén saha waé anu terang metode pamekaran WhatsApp dina ios moal dipaliré. Kuring teu sono kasempetan pikeun ngingetan babaturan WhatsApp yén upami aranjeunna sapertos ayeuna, éta berkat ios sareng pangguna na, platform anu dilahirkeun jasa sareng ngan ukur dimana éta mayar dugi ka ayeuna, sanaos anjeun kedah waé ningali Android mana waé ningali dimana jalma-jalma WhatsApp aya dina sorotan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

27 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   joletesanti cenahna

    Naon kagagalan miceun pintasan telepon tina paguneman .. upami kuring terang kuring henteu nganyarkeun!

    1.    Juan Fco Carretero (@ Juan_Fran_88) cenahna

      Upami anjeun nyingkronkeun alat anjeun sareng iTunes sareng anjeun henteu acan ngapdet WhatsApp anjeun masih bakal gaduh vérsi na, cabut tina alat éta sareng pasang tina iTunes, éta upami anjeun bakal kaleungitan sagala anu anjeun gaduh dina WhatsApp sanaos anjeun ngagaduhan cadangan ti saprak nyalin ti vérsi henteu didukung langkung unggul tibatan rendah diri

  2.   Hiroshi ishida cenahna

    Kunaon Janten naha kuring ngaunduh atanapi henteu?

  3.   Adrian cenahna

    Dina tungtung telepon di gigir poto dugi ka raoseun. Kuring pikir anu ngaleungitkeun ikon telepon tina aya tanda yén telepon dina ios ti WhatsApp henteu bahkan caket, khususna, ngémutan yén aranjeunna parantos ngaluarkeun pembaruan ampir sacara khusus pikeun éta. Pokokna, hayu urang tingali kumaha aranjeunna "ngareuwaskeun" urang salajengna.

  4.   Eduardo cenahna

    tong masihan penting pisan pikeun whatsapp ... Aya hal anu langkung penting pikeun masihan berita tibatan pembaruan saderhana aplikasi olahpesen ..

  5.   Gambar placeholder Diego Arreaga cenahna

    Naon anu diénggalan ???

  6.   Jose bolado cenahna

    Anggo telegram !!! Ku Gusti sabaraha jalma anu masih teu mendakan atanapi anu ku vageria henteu ngarobih jaringan sosial. Kuring nganggo WhatsApp nalika aranjeunna nyarios sareng kuring atanapi nalika kuring henteu ngagaduhan batur dina Telegram .. Telegram ngahurungkeun WhatsApp 1000 kali! Mangrupikeun taun cahaya dina kagancangan.

  7.   Daiana quiroga cenahna

    Chaco

  8.   monse cenahna

    HAMPURA ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ANJEUN ???

  9.   Jean M Romero cenahna

    Apdet

  10.   Kevin Godofredo cenahna

    Halo babaturan, kuring henteu terang naon anu tiasa kajantenan tapi kuring henteu ngamutahirkeun program kana verifikasi anu aranjeunna koméntar, kuring kedah ngawartosan yén éta bakal teras-terasan dimutahirkeun sareng naha anjeun teu acan ngapdét Abdi henteu resep yén aranjeunna parantos ngaleupaskeun telepon kanggo disauran sareng kumaha kuring kedah tiasa nelepon ku voip anu katingalina sanget pikeun kuring, sanaos kuring henteu resep ngan saukur hatur nuhun kana dukungan na

    1.    Dani cenahna

      Kevin, panon kuring hurung tina maca koméntar anjeun. Nyéépkeun waktos langkung nyerat leres sareng maca, anu langkung penting tibatan pembaruan WhatsApp saderhana.
      Wasalam

  11.   Pamplino cenahna

    Alesan pikeun pembaruan ieu, di luhur sadayana, pikeun ngabenerkeun masalah tampilan anu serius dina obrolan, nalika anjeun ngirim / nampi file, sareng ogé nalika anjeun gaduh konéksi internét anu dibagi, WhatsApp henteu sopan. Éta mangrupikeun kagagalan pelanggaran anu fatal, sabab éta parantos ngalaman sababaraha versi sateuacana.
    Teras, ngaluarkeun ikon panggero tina obrolan peopio tiasa disababkeun ku sababaraha alesan, tapi pastina ngan ukur pikeun sababaraha masalah aksés, atanapi kualitas antarbeungeut pangguna.
    Nya éta, upami nyebatkeun "bugfixes", éta ngan saukur kitu, tanpa selingkuh atanapi karton

  12.   Adry romero lopez cenahna

    Ngalereskeun bug.
    Tapi éta tetep tiasa dianggo sapertos burit

  13.   Uveone cenahna

    Kevin Godofredo, kuring bakal mopohokeun sakedik pembaruan sareng mésér nyalira atanapi dua buku. "Habeses" "devo" "janten" "aigan" "haportes" ... Panon kuring bunuh diri saatos maca anjeun.

  14.   iPhoneator cenahna

    Jalma-jalma sanés aranjeunna henteu nganggo Telegram pikeun kaborosan. Mustahil pikeun ngaleungitkeun pelopor olahtalatah seluler sapertos WhatsApp. Naha saur anjeun anjeunna beristirahat? Kusabab aranjeunna terang yén aranjeunna henteu ngagaduhan saingan sareng aranjeunna henteu bakal pernah. Viber henteu tiasa, ogé teu tiasa Line ogé Telegram, sareng awas yén sacara pribadi kuring salah sahiji jalma anu nganggap yén Telegram langkung saé tibatan WhatsApp. WhatsApp parantos nyepeng urang ku endog sareng ios 9 bakal sumping sareng kami masih moal nganggo aplikasi ieu dioptimalkeun pikeun ios 8. Anu musibah. Kabeneran aya Jailbreak sareng kuring tiasa ngarobih pungsionalitas anu tangtu berkat Tweak Whatsapp ++ anu kuring nyarankeun upami anjeun masih henteu ngagaduhan 8.1.3.

  15.   Raúl Fernández Jiménez cenahna

    aranjeunna ngaleungitkeun ikon telepon…. na langkung….

  16.   Trakoneta cenahna

    TELEGRAM LONG LIVE !!!!!!
    Kuring henteu terang kumaha aya jalma anu teras-terasan nganggo WhatsApp sareng khususna pangguna ios

  17.   Yesus Benitez cenahna

    Persis Raúl

  18.   bulan cenahna

    Leres, budak ieu, Kevin Godofredo, kedah nyandak kursus INTENSIF sareng kuring nyarios INTENSIF dina éjahan, pikeun hal anu aranjeunna nyarios yén jalma anu henteu éjahan anu goréng sapertos anu bau napas. éta horrrorrr !!!!!!

  19.   Noah cenahna

    Ngagunakeun Telegram henteu ngan ukur masalah fluidity dina pembaruan, aranjeunna ngadangukeun klien, nyaéta, urang ampir langsung sareng sanggup ngirim ukuran 1,5 G tanpa kaleungitan kualitas anu anjeun bakal hargaan kusabab kami nyatet kalayan kualitas anu langkung luhur unggal waktos sareng sabab urang teu tiasa ngirim video kalayan kualitas anu sami? Nya anu dilakukeun ku telegram tanpa motong sareng tanpa hal-hal anu aneh sapertos dina WhatsApp Think Béda sareng urang bakal ningali kumaha sababaraha kerendahan sareng perhatosan mungkin dina bagian WhatsApp tanpa nganggap enteng karya aranjeunna saur aranjeunna kedah nyorong diri kana cara mikir anu béda. perusahaanna, hayu urang ngantep Facebook ngudag

  20.   Noah cenahna

    Kuring henteu weruh naha anjeun hartosna koméntar kuring Kenzo?

  21.   Noah cenahna

    Iphoneator, saluyu pisan sareng koméntar anjeun mangrupikeun pedalan sadayana pikeun arah sareng pamikiran anu sanés.

  22.   Luis Evelio cenahna

    Abdi resep wasap

  23.   Louis evelio cenahna

    Abdi resep wasap

  24.   Rodrigo cenahna

    Kami hoyong wéb whatsapp! Éta ngeunaan waktos, naha seueur kasulitan.