Telegram diperbarui ku nambihan editor pidéo sareng poto dimana urang tiasa nambihan stiker, masker sareng téks

telegram

Ngalawan sadaya odds, sareng dibébaskeun ios 10, WhatsApp ngaluarkeun pembaruan ngamangpaatkeun sababaraha fungsi anyar anu diijinkeun ku iOS 10 pamekar, hal anu urang teu biasa ti saprak parusahaan salaku aturan umum biasana nyandak sababaraha bulan pikeun ngamangpaatkeun fungsi-fungsi anyar, upami éta kantos ngahijikeunana, kusabab dua taun saatos paméran Apple Watch sareng langkung ti sataun di pasar urang masih teu tiasa ngajawab langsung ti jam tangan Apple upami urang nampi pesen sareng tétéla éta henteu acan ningali yén éta bakal tiasa dimungkinkeun.

Jalma-jalma ti Telegram nembé ngaluarkeun pembaruan pikeun aplikasi olahtalatah anu seueur dianggo ku pangguna pikeun sajumlah ageung pilihan sareng di luhur sadayana pikeun multiplatform. Dina pembaruan ieu, Telegram henteu nambihan kamungkinan tiasa ngirim pesen ngalangkungan Siri, pilihan anu tétéla urang kedah ngantosan tiasa nikmati.

Dina update anyar ieu Telegram parantos nambihan a editor poto énggal, vérsi 2.0 anu ngamungkinkeun kami ngagambar poto sareng nambihan stiker atanapi téks, sacara praktis hal anu sami anu tiasa urang lakukeun ku aplikasi ios 10 Messages. Tapi ogé parantos nambihan panyipta pidéo sareng GIF anu urang ogé tiasa nambihan téks sareng stiker.

Upami anjeun hoyong kontak sareng sadayana éditor tina aktualidad iPhone Podcastdi Telegram kami parantos ngadamel grup dimana anjeun tiasa konsultasi ka mamang anjeun, ngobrolkeun naon anu anjeun pikahoyong ...

Naon anu énggal dina versi 3.12 tina Telegram

  • Photo editor 2.0: ayeuna anjeun tiasa ngagambar poto sareng nerapkeun topéng, stiker sareng téks anu gaya. Éta ogé tiasa dianggo dina pidéo. Kami ngaluncurkeun platform kulit urang ayeuna; saha waé anu tiasa unggah sét topéng, janggot, kacamata sareng sajabana.
  • Saé ciptaan GIF: Gancang ngadamel GIF nyalira nalika moto pidéo ku pilihan 'bisu' énggal. Gawéna pangsaéna upami anjeun nambihan téks sareng stiker.
  • Sareng salaku bonus, anjeun ayeuna tiasa aksés kana stiker anu diulas langsung tina panel stiker dina obrolan naon waé.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.