Pembaruan pangénggalna kana Poto Google ngajantenkeun cocog sareng FotoScan

Deui urang nyarioskeun pembaruan énggal ngeunaan aplikasi Google Photos, salah sahiji anu pang dianggo ku seueur pangguna anu henteu hoyong atanapi henteu resep jasa iCloud Apple. Poto Google ngamungkinkeun urang pikeun nyimpen sadaya poto anu kami candak nganggo iPhone sareng sadaya pidéo salami éta henteu ngaleuwihan resolusi 4k, leres-leres gratis. Tapi éta ogé nawiskeun kami seueur pilihan pikeun milarian salah sahiji poto anu parantos kami simpen, boh ngalangkungan lokasi, ngalangkungan pangenalan obyék, pangenalan wajah ... tapi ogé saatos pembaruan panganyarna ieu tiasa ngaidentipikasi sadaya poto anu parantos kami pindai kalayan aplikasi PhotoScan, ngan ukur aya pikeun iPhone.

Aplikasi PhotoScan, anu parantos sayogi di App Store salami sababaraha sasih, ngamungkinkeun urang pikeun scan tanpa eunteung poto-poto anu aya di sakitar bumi urang. Éta ogé sacara otomatis pepelakan poto ngaleungitkeun pasisian, ngamungkinkeun urang ngadamel scan lempeng sareng persegi panjang kalayan koréksi sudut pandang sareng rotasi anu cerdas pikeun ngajaga poto lempeng henteu paduli kumaha kami nyeken.

Tapi sanés hiji-hijina hal anu anyar yén pembaruan nomer ieu 2.7.0 tina Poto Google nyandak kami, sabab salian ti éta panémbong kisi anu ningkat ogé parantos ditambihan kanggo nyorot poto urang anu ditingkatkeun, kadali ngésér tanggal anu anyar anu diperbarui sahingga henteu gampang ngalih tina sataun ka sataun anu sanés. Kinerja, salah sahiji masalah anu sok aya dina aplikasi, éta ogé parantos ningkat. Duanana Poto Google sareng PhotoScan sayogi gratis pikeun diunduh sareng dianggo ngalangkungan tautan dina tungtung tulisan ieu.

Poto Google (AppStore Link)
Poto Googlebebas
FotoScan tina Poto Google (AppStore Link)
FotoScan tina Poto Googlebebas

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.