Pembaruan Twitter pangénggalna nampilkeun Sorotan, kami nyaritakeun naon diwangunna

twitter-sorotan

Twitter mangrupikeun jaringan sosial dina kamunduran, sahenteuna dina bagian ékonomi, sabab urang nganggo éta sapertos anu urang kantos nganggona. Di sisi anu sanésna, aplikasi resmi na parantos kéngingkeun seueur kritik di iOS App Store kusabab fungsina terbatas, tapi versi anu langkung saé parantos dikembangkeun sakedik-sakedik. Sanaos urang teras nyarankeun Tweetbot, kanyataanna nyaéta pangguna anu henteu biasa atanapi sanés propésional henteu kedah nanemkeun artos éta dina aplikasi anu ngagaduhan ciri ieu. Kami nyungkeun berita ngeunaan pembaruan panganyarna tina aplikasi Twitter resmi, diantawisna Sorotan anyar anu kasohor.

Ku cara kieu, pembaruan énggal nyandak kami warta dina tataran maca, urang tiasa ningali dina pandangan anu tweet anu paling pikaresepeun anu urang henteu kedah sono. Henteu ngan ukur urang bakal ningali eusi tina pangguna anu kami nuturkeun, tapi kami ogé bakal ningali tweet anu relevan ti sadaya daérah anu aya di sekitar kapentingan urang. Pikeun seueur jenis algoritma ieu sigana siga cara ngarahkeun naon anu urang leres-leres hoyong ningaliNanging, éta ogé mangrupikeun cara pikeun mendakan kontén anyar, éta sadayana gumantung kana sudut pandang bangsat anu anjeun tingali.

Kami nyarioskeun aplikasi Twitter resmi, anu tangtosna gratis gratis. Salaku tambahan, éta ngagaduhan aplikasi na pikeun Apple Watch sabab éta henteu tiasa sanés, sareng sacara universal cocog sareng iPhone sareng iPad. Beuratna sakitar 151 MB, anu henteu persis sakedik, sareng Éta cocog sareng vérsi ios langkung luhur tibatan ios 8.1.

Pikeun ngaktipkeun Sorotan, urang bakal angkat ka «Setélan» dina aplikasi, pikeun napigasi ka «béwara» sareng dina béwara Push kami bakal ngagaduhan pilihan pikeun milih atanapi henteu fitur anyar ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.